Aktywne Wpisy

jmuhha +9
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
ppooii +48
#pracbaza #patologiazewsi #patologiazmiasta #praca #gorzkiezale #dziendobry
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
źródło: kipimorda
Pobierz

Prosze wykopowych specjalistow o pomoc w wyjasnieniu zachowania tej dziewczyny. Zamowilem jedzenie z odbiorem wlasnym z sushi baru. Przyjechalem tam, przywitalem sie i powiedzialem ze ja po zamowienie. Zamowienie jeszcze nie bylo gotowe. Za lada stala ladna dziewczyna, na oko jakies 21-23 lata. Powiedzialem ze zaczekam, w sumie to nic sie specjalnie nie odzywalem. Juz nie pamietam jak to sie zaczelo ale zaczelismy rozmawiac o jakis p--------h zwiazanych z jej praca i takich tam, troche posmieszkowalismy, generalnie w swoim 35 letnim zyciu nigdy nie mialem takiego small talku z obca dziewczyna (wiem, ze malo kto dzis ma ale anyway) i tak dobre 5 min gadalismy, ona sie smiala, patrzyla mi w oczy i nawet dodala sosy gratis. Nagle jakby nigdy nic przycichlo, ona przestala sie jakos odzywac, dala mi zamowienie i po prostu powiedziala do widzenia gdzies tam odchodzac. Tzn wiecie, ja nie uwazam ze mnie podrywala czy cos, moze po prostu byla mila, natomiast zastanawiaja mnie te dwie fazy tak rozne od siebie. Czy to normalne? Czy zrobilem cos zle albo czegos nie zrobilem? Nie powiedzialem chyba niczego glupiego, moze po prostu sie tematy skonczyly. Pytam bo moze wsros normikow jest to dosc znany motyw, dosc typowe zachowanie osobnikow plci zenskiej ale ja tego nie wiem #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
A jeśli dobrze się rozmawiało, to słuchaj się rad @Przypadkowy - dobrze napisał.
@Daleth2202: na przykład jej harmonogram kiedy wraca do domu, wtedy wystarczy zaczaić się w krzakach i zapytać czy ją odprowadzić
Ewentualnie stać pod blokiem i świecić laserkiem po suficie jej sypialni od 2 w nocy, a jak się obudzi to uciec bez słowa.
co za dekiel z Ciebie └[⚆ᴥ⚆]┘
pewnie już planowałeś ślub i myślałeś nad imieniem dla dziecka?! XD XD XD
"No przyszedł chłop po zamówienie, a że grzebali się w kuchni (jak zwykle), to zagadałam go rozmową żeby mu było miło i żeby się nie nudził. Zwłaszcza, że siedział taki smętny i nic się nie odzywał, nawet w telefonie nie grzebał za bardzo. Sympatyczny był, to dostał sosy gratis, wydałam mu zamówienie, pożegnałam grzecznie i wróciłam do roboty. Gdyby poprosił o numer telefonu albo zagadał, że miło
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
@Catmmando no wlasnie chyba tak xD Albo dalem „Wyjdz”
@Przypadkowy wpadam tam dosc regularnie, nie pamietam czy ona tam byla wczesniej ale napewno bede zwracal uwage. Jezeli nie bedzie juz taka chetna to znaczy ze chciala kase
@Daleth2202 no tez slyszalem teorie ze lubia
o tak, trzeba byc pewnym siebie i zaryzykować
Jedną z rzeczy, które musisz mieć z tyłu głowy, to to, że kobiety lubią czasami poflirtować "dla sportu", więc nawet gdyby dawała Ci jakieś sygnały zainteresowania, to i tak mogłoby nic z tego nie wyjść, a tu nawet nie wiem czy to w ogóle wystąpiło. Jak następnym razem też będzie taka miła, to spytaj o nr
@lubisz_sok_to_sok_maj_kok
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta