Wpis z mikrobloga

• 425
@razdwatrzy55: A i warto dodać, miała wtedy 16lat i pojechała z nim na 3 dni w Tatry
Ja w wieku 17lat to się modliłem, żeby rodzice mnie puścili na wycieczke do Zakopanego, gdzie bylo z 5 opiekunów i nie podejrzewali, że bedziemy tam pic XDD
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: Mnie to r---------a jak te dzisiejsze tinderówki udają niedostępne, zapracowane i nie mające czasu. Piszesz coś, a ta po 5h odpisuje xD. Szanujcie się panowie. Mam małe grono kumpli, ale jak do któregoś z nich napiszę to mam odpowiedź max po 5 minutach, w tym jeden mieszka za granicą i zaiwania na kredyt, drugi raz Polska raz zagranica, bo delegacje + trenuje triathlon i ja 15h tygodniowo sport +
  • Odpowiedz
a w wieku 17lat to się modliłem, żeby rodzice mnie puścili na wycieczke do Zakopanego, gdzie bylo z 5 opiekunów i nie podejrzewali, że bedziemy tam pic XDD

@razdwatrzy55: Ja w tym wieku modliłem się, aby po przyjściu ze szkoły nie zobaczyć zezłomowanej floty w Ogame, bo nie nastawiłem budzika o 3. w nocy i nie zrobiłem flot save'a.
  • Odpowiedz
Także, jak jakaś tinderówa odmawia Wam wyjścia bo ma akurat w ten dzien zaplanowana 30minutowa joge w środku miasta to dajcie sobie spokoj

@razdwatrzy55: ament
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55 łaskawa, tylko na 3 dni pojechała i powiedziała, dokąd jedzie. A mogła s--------ć bez słowa. Bohaterka. Kuźwa, w wieku 16 lat to z dziadkiem wyskoczyłem w Tatry i prawie zdechłem z wysiłku, człowiek nie miał nawet pomyślunku o tym, żeby do kogoś obcego jechać. No ale nie byłem dynamiczniakiem i tak to się kończy.
  • Odpowiedz
Piszesz coś, a ta po 5h odpisuje

Ja zwykle po paru takich akcjach przestaję odpisywać, na 90% rozmowa umrze i loszka skasuje konwersacje xD w pozostałych 10% po tygodniu dostaje wiadomości typu "co tam" i sam kasuję taką parę.
  • Odpowiedz