Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oggy1989: 2025 w skorupce orzecha. Fajnie, że mamy usługi dostarczające treść, szkoda że często sa ściśle związane z defaultową aplikacją, która ssie pałę, i jesteś na łasce lub niełasce producenta tejże aplikacji.
  • Odpowiedz
@reseted: Oglądam kanał do nauki niemieckiego dla poziomu od B1 w górę (idiomy, rozszerzanie słownictwa, tłumaczenie subtelnych różnic między synonimami itp.). Prowadzony jest przez rodowitą Niemkę w całości po niemiecku - YT przylepił do tego automatyczny angielski dubbing.
  • Odpowiedz
@oggy1989: wlasnie.. da sie do jakos wylaczyc? albo jest jakas apka na androida, ktora by to zablokowala? strasznie mnie to wkurza, kiedy chce sobie cos obejrzec po polsku, patrze polski tytul, ale w srodku kontent po angielsku :/
  • Odpowiedz
a ja już obejrzałem dzięki temu np. jakiś poradnik stolarski gościa z serbii, i inny o koszeniu trawnika po szwedzku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@prawdziwek: Ooo ciekawe. Jak się kosi trawnik po szwedzku? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 12
czemu wprowadzasz "funkcjonalność" o którą nie prosiłem

@oggy1989: tak działa każda korporacja która ma produkt który po prostu działa. Muszą wymyślać nowe zbędne rzeczy bo inaczej by musieli połowę dyrektorków w-----ć.
  • Odpowiedz