@Fjubens Totalne g----o z niej. Jak to udostepniłem kiedyś na theards to witaminki komentowały, że muszę "bardzo nienawidzić kobiet" ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) ¯_(ツ)_/¯ xD
PS. Co gorsza podobna z mordy jest do mojej pierwszej (nieszczęśliwej) miłości z podstawówki może jednak dobrze, że nigdy mi nic z nią nie wyszło ( ͡
@huopisko możesz to nazywać „byciem beciakiem” ale ja sądzę, że jeśli gościu będzie dobrze wychowany to ma większe szanse na przyjemniejsze życie niż ty ;)
@WiecznySingielprzed30 i dobrze ci napisały. Na tyle dobrze że musiałeś się zesrać i wrócić tutaj na formum dla mizoginów rozpaczliwie szukając aprobaty od innych #przegryw XD
@Fjubens: i to 200 zł z jego kieszonkowego fubdowanego przez 800+. Po randce jeszcze poszła z świeżo poznanym panem na kawę, a młody musiał sam wrócić do domu. Od razu uczy alimentacji i alienacji ( ͡°͜ʖ͡°)
@huopisko możesz to nazywać „byciem beciakiem” ale ja sądzę, że jeśli gościu będzie dobrze wychowany to ma większe szanse na przyjemniejsze życie niż ty ;)
@Notes: To nie jest dobre wychowanie, bo nikt normalny nie płaci za wszystko przy pierwszym spotkaniu, bo te nie lata 50' kiedy kobiety nie miały żadnych pieniędzy. Nawet jak kogoś pozna, to właśnie golddiggerkę, która wyssie z niego majątek, no, ale mamusia będzie przynajmniej
@cyk21 nikt ci nie każe zabierać dziewczyny na pierwsze spotkanie do gwiazdkowych restauracji żeby „golddigerka” się obłowiła na twój koszt. Przecież to czy laska idzie tylko się nażreć średnio ogarnięty człowiek pozna odrazu. Można przecież iść najpierw na krótki spacer albo umówić się w jakiejś kawiarnii na same ciastko i kawę… przecież te kilka złotych można „zainwestować” w samo to żeby poznać drugą osobę. Ona też wywaliła kasę na maszynki do
@Notes: tak to jest że o "przyjemne życie" najłatwiej jest na kredyt a jak umierasz to nic nie zostawiasz po sobie niczego się nie dorabiasz wręcz przejadasz majątek rodzinny
@irenicus30: a kto powiedzial, ze musi byc na kredyt? juz nie mowie o kupnie nieruchomosci ale najprzyjemniejsze zycie jest wtedy kiedy za mlodu pilnie sie uczyles i masz w reku jakis konkretny fach. wtedy bedac doroslym odcinasz juz tylko kupony. a jak sie za mlodu mialo "przyjemne zycie" to trzeba na starosc splacac lata ktore sie przebimbalo :)
@Fjubens: niespełniona kobieta przelewa swoje frustracje na własne dziecko... Każdy ma własny mózg i myślenie, zamiast nauczyć go wyrażania siebie to narzuca mu jakieś swoje urojenia. Nawet jak go tego nauczy to prędzej czy później chłop będzie miał chaos w głowie, bo będzie pełny sprzeczności. Największa zagadka ludzkości to dlaczego kobietom +30 odwala nagle z poczuciem własnej wartości i wymaganiami księżniczki xD młodą dupę +19 jeszcze można jakoś zrozumieć, bo
@Notes a w jaki sposób się programuje ludzi? myśleniem analitycznym w głowie danej osoby, nawet przyjmijmy że mądrym czy artykułami w gazetach popularnych, bo nie oszukujmy się - gazeta czy wyborcza to nie jest jakiś tam blog w czeluściach internetu, tylko medium przekazu
@Fjubens czyli jest dokładnie to co napisałem wyżej… ten durny portal was zaprogramował żebyście dostawali urwicy i klikali jak bezmozgi w artykuł ( ͡°͜ʖ͡°) A co do samego zapraszania na żarcie i dziewczyny chętne na darmową wyżerkę… przecież takie jednostki da się poznać w ciągu paru sekund. Można też postawić sprawę jasno na początku że każdy płaci za siebie jak tak bardzo wam to przeszkadza.
źródło: temp_file6551687239357704456
PobierzPS. Co gorsza podobna z mordy jest do mojej pierwszej (nieszczęśliwej) miłości z podstawówki może jednak dobrze, że nigdy mi nic z nią nie wyszło ( ͡
@WiecznySingielprzed30 i dobrze ci napisały. Na tyle dobrze że musiałeś się zesrać i wrócić tutaj na formum dla mizoginów rozpaczliwie szukając aprobaty od innych #przegryw XD
Od razu uczy alimentacji i alienacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Notes: To nie jest dobre wychowanie, bo nikt normalny nie płaci za wszystko przy pierwszym spotkaniu, bo te nie lata 50' kiedy kobiety nie miały żadnych pieniędzy. Nawet jak kogoś pozna, to właśnie golddiggerkę, która wyssie z niego majątek, no, ale mamusia będzie przynajmniej
Przecież to czy laska idzie tylko się nażreć średnio ogarnięty człowiek pozna odrazu. Można przecież iść najpierw na krótki spacer albo umówić się w jakiejś kawiarnii na same ciastko i kawę… przecież te kilka złotych można „zainwestować” w samo to żeby poznać drugą osobę. Ona też wywaliła kasę na maszynki do
@irenicus30: a kto powiedzial, ze musi byc na kredyt? juz nie mowie o kupnie nieruchomosci ale najprzyjemniejsze zycie jest wtedy kiedy za mlodu pilnie sie uczyles i masz w reku jakis konkretny fach. wtedy bedac doroslym odcinasz juz tylko kupony.
a jak sie za mlodu mialo "przyjemne zycie" to trzeba na starosc splacac lata ktore sie przebimbalo :)
@Notes: Analfabeta z ciebie i przygłup, bo nawet czytać nie potrafisz.
A co do samego zapraszania na żarcie i dziewczyny chętne na darmową wyżerkę… przecież takie jednostki da się poznać w ciągu paru sekund. Można też postawić sprawę jasno na początku że każdy płaci za siebie jak tak bardzo wam to przeszkadza.