@Notes: Moim zdaniem niech każdy robi co chce, kaszojady lub nie, przygarnia koty i psy lub nie. Każdy ma wolną wolę, a skoro ja też ją mam to używam jej aby gardzić babami z książętami Gangesu i czokapikami, a demografia to mnie panie gunwo obchodzi, yolo czy jak tam teraz młodzież mówi ^^
@MePix czemu czarniecko niedobre? zawsze to większe prawdopodobieństwo że znajdzie sobie potem dziewczynę, a jak urodzi się biały (a do tego polak) to na dwoje babka wróżyła, że skończy jako bezrobotny zakolak 1,69m gnijąc w piwnicy
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: Ciemnoskóry dzieciak w Polsce od urodzenia jest skazany na przegryw. Jeżeli trafi bardzo źle to nawet babcia będzie go traktowała jak powietrze. Do tego niższe IQ od reszty i większy poziom agresji. W szkole też będzie miał ciężko.
@MePix najzabawniejsze jest to, że na temat rozmnażania i dzieci, najwięcej do powiedzenia mają pryszczate prawiczki z wykopu, które nigdy nie zbliżyły się do kobiety i siedzą w piwnicy xd
@MePix: Duży problem polega na tym, że wielu facetów wyobraża sobie dzieci jak takie zwierzątko domowe, nawet jak mają własne, to ledwo co się nim zajmują, a 99% obowiązków i odpowiedzialności spada na kobietę. Ogólnie posiadanie dzieci to mega słaby deal dla kobiet.
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
źródło: IMG_1796
PobierzOczywiście. Ale skoro już mamy to za sobą, że żadna nam nie daje to przejdźmy do clou sprawy.
Komentarz usunięty przez moderatora