Wpis z mikrobloga

@MePix ale spięcie w mózgu u wykopka. Zdecydujcie się. Ważna jest demografia? To Polki w końcu mają się rozmnażać czy nie?

• Odpowiedz
@Notes: Moim zdaniem niech każdy robi co chce, kaszojady lub nie, przygarnia koty i psy lub nie. Każdy ma wolną wolę, a skoro ja też ją mam to używam jej aby gardzić babami z książętami Gangesu i czokapikami, a demografia to mnie panie gunwo obchodzi, yolo czy jak tam teraz młodzież mówi ^^
  • Odpowiedz
  • 27
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: Ciemnoskóry dzieciak w Polsce od urodzenia jest skazany na przegryw. Jeżeli trafi bardzo źle to nawet babcia będzie go traktowała jak powietrze. Do tego niższe IQ od reszty i większy poziom agresji. W szkole też będzie miał ciężko.
  • Odpowiedz
@MePix najzabawniejsze jest to, że na temat rozmnażania i dzieci, najwięcej do powiedzenia mają pryszczate prawiczki z wykopu, które nigdy nie zbliżyły się do kobiety i siedzą w piwnicy xd
  • Odpowiedz
@MePix: Duży problem polega na tym, że wielu facetów wyobraża sobie dzieci jak takie zwierzątko domowe, nawet jak mają własne, to ledwo co się nim zajmują, a 99% obowiązków i odpowiedzialności spada na kobietę. Ogólnie posiadanie dzieci to mega słaby deal dla kobiet.
  • Odpowiedz