Wpis z mikrobloga

@Marcinnx miałem nieszczęście być dzisiaj dwie loże obok niego. Z takich ciekawostek, to goście, którzy zapewniali bezpieczeństwo prezydenta wyglądali jak zwykłe chłopaki. Było ich chyba ze trzydziestu, w tym kilku z Formozy.
  • Odpowiedz
nie siedział ale ziomeczkow miał dużo. To ja własnie ciebie pytam o co chodzi z tym "szacunek to" "szacunek tamto". Etykieta (coś jak savoir-vivre) to zbiór zasad panujących w pewnym środowisku. To pytam co gest Nawrockiego w bandyckiej (lub kibolskiej, jeden pies) etykiecie oznacza że tak trzepiecie do tego konia

@tomekruslan: Na pewno ma dziwne znajomości i jest (delikatnie mówiąc) dziwnym kandydatem na prezydenta (już nim został). Niejeden polityk ma
  • Odpowiedz
@Zi3L0nk4: Ochrona na bank zachwycona. Nie głosowałem na niego, ale nie chciałbym, żeby jakiś zjeb z silnych razem się na niego zamachnął przy jakiejś okazji. To jest niesamowite jak w kraju, w którym wydarzył się Smoleńsk dalej w p-----e mamy podstawowe zasady bezpieczeństwa VIPów
  • Odpowiedz
  • 1
@w9rT_wv_bIAn37l: całe konto poszło ¯\(ツ)/¯
https://wykop.pl/wpis/82670875/kiedy-wykop-w-koncu-doda-do-obslugi-wideo-inne-ser

no, ale jeśli nie wrzucam filmów łamiących "Community Guidelines" i/lub nie są flagowane (czyt. łamiące CG nie staną się popularne), to całkiem długo wiszą (a przynajmniej tyle, ile w ramach darmowego konta powinny działać)

jednak jak jakiś filmik łamie "wytyczne" i stanie się popularny, to szybko leci.. jeśli na koncie kilka filmików zostanie zdjętych, to banują całe konto i wszystko spada (
@Marcinnx +6
kiedy #wykop w końcu doda do obsługi wideo inne serwisy niż #streamable? ()

kolejne konto gdzie wszystkie golgify padły i trzeba się mirrorami wspomagać cały czas ()

#mecz #
  • Odpowiedz
ty rzeczywiście masz trzy konta, które klepią to samo. Przecież ja nawet nie do ciebie na początku pisałem. Ziomek zapominasz się przelogować

@tomekruslan: To już nie można odpowiedzieć komuś na komentarz? Musisz zaczynać ze mną rozmowę, żebym mógł się odezwać?
  • Odpowiedz