Wpis z mikrobloga

Mój stryjek mówi, że się bardziej opłaca brać 4 paczki za okrągła stówę niż pojedynczo bo pojedynczo trafiają się gorsze fanty i że rozpracował system. Odkąd zamknęli mu budkę z automatami jeździ po bazarkach i szuka takich okazji i wciągnął w to mnie bo mu zabrali prawko i teraz ja go wożę. #januszebiznesu #rodzina #kurier #h----d
KRCZVSK - Mój stryjek mówi, że się bardziej opłaca brać 4 paczki za okrągła stówę niż...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 149
@KRCZVSK: Te paczki to dobry sposób na szybki zarobek. Wystarczy kilkanascie paczek aby wyjść na tym grubo do przodu. Towar w paczkach ma różną wartość ale są pewnie triki, które gwarantują zysk.

• Odpowiedz
@KRCZVSK zamawiasz x paczek z temu za grosze, mozesz zmienic etykiete na randomowe dane, nic nie musisz przepakowywac i sprzedajesz janusza z marza, ze po 1 paczce cala dostawa sie zwraca
  • Odpowiedz
@KRCZVSK dlaczego ktokolwiek kto by chciał to kupić nie zastanowi się czemu sprzedawca sam nie sprawdzi co jest w paczkach i sprzedaje w ciemno?
Już nie mówiąc o tym że z tego co wiem nieodebrane paczki wracają do sprzedawcy a nie zostają jako śmieci.

Wiem że ludzie to debile ale żeby aż tak? Xd
  • Odpowiedz