Aktywne Wpisy

witam12 +325
Chciałeś zwrócić butelki w sklepie do którego masz najbliżej? Nich z tych rzeczy, musisz dymać z worem niezgniecionyh śmieci do sklepu w którym je kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
źródło: 1000028038
Pobierz
MG78 +85
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-08-10_231140_www.google.com
Pobierz@ActiveekHere: To jest akurat również prawda.
@stanley-fieldmaster: Tak, ale wiele osób pisało również, że to wyjdzie na jesieni. Ja to pisałem jeszcze chyba bodajże przed wyjściem 1 trailera.
Mistrzostwa świata ROZWADNIAJĄ prezencję marki, a nie ją budują. Ludzie wówczas są pochłonięci mistrzostwami, raczej nie planują kupna GTA 6... mało z tego, najważniejszy moment sprzedażowy to pierwsza doba po premierze, a nie dwa/trzy tygodnie po premierze.
Innymi słowy, kupy d--y to sie nie trzyma, żaden analityk sie z Tobą nie zgodzi, pewnie
@Mysteri0nke: Oczywiście, że tak. GTA V miało swoją premierę w 2013 czyli 12 lat temu od tej pory doją tę grę, jeszcze nie skończyli. Nawet więcej wcale bym się nie zdziwił gdyby nawet po premierze GTA VI na przykład jeszcze przez jakiś czas Online utrzymywali przez