Wpis z mikrobloga

Bardzo zabawna jest ta ironia losu, podoba mi się. A jak dawno temu pisałem, że gra wyjdzie chwilę przed mistrzostwami świata w piłce nożnej odbywającymi się w przyszłym roku na terenie Stanów Zjednoczonych to niektórzy się wręcz ze mnie śmiali i pisali, że jestem szurem foliarzem więc nowe GTA wychodzi 26 maja a mistrzostwa świata zaczynają się 11 czerwca ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na pewno chociażby Sony które praktycznie od zawsze reklamuje swoje produkty takie jak konsole przed meczami, po meczach oraz w ich trakcie zmarnowałoby okazję na reklamę jednego z najbardziej wyczekiwanych produktów w historii popkultury od lat kiedy oczy całego świata będą zwrócone na Stany Zjednoczone i ekspansja reklamy będzie znacznie większa XD #gta #gta6 #gry #kiszak
Cztero0404 - Bardzo zabawna jest ta ironia losu, podoba mi się. A jak dawno temu pisa...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-08-10_231140_www.google.com

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cztero0404: ja jestem szurem i foliarzem i moja teoria spiskowa jest taka że rockstar mógłby wydać okrągłe zero dolarów na marketing (oprócz zrobienia trailerów i wrzucenia ich na YT) i nic by się nie zmieniło bo premiera nowego gta to jest jakby ufo zleciało na ziemie
  • Odpowiedz
  • 1
ja jestem szurem i foliarzem i moja teoria spiskowa jest taka że rockstar mógłby wydać okrągłe zero dolarów na marketing (oprócz zrobienia trailerów i wrzucenia ich na YT) i nic by się nie zmieniło bo premiera nowego gta to jest jakby ufo zleciało na ziemie

@ActiveekHere: To jest akurat również prawda.
  • Odpowiedz
  • 0
przecież od dawna było wiadome, ludzie już dawno pisali na forach że wyjdzie w 2026

@stanley-fieldmaster: Tak, ale wiele osób pisało również, że to wyjdzie na jesieni. Ja to pisałem jeszcze chyba bodajże przed wyjściem 1 trailera.
  • Odpowiedz
@Cztero0404 przecież to bez sensu.. wręcz inaczej, gdyby było tak jak mówisz to skutek byłby odmienny od zamierzonego.

Mistrzostwa świata ROZWADNIAJĄ prezencję marki, a nie ją budują. Ludzie wówczas są pochłonięci mistrzostwami, raczej nie planują kupna GTA 6... mało z tego, najważniejszy moment sprzedażowy to pierwsza doba po premierze, a nie dwa/trzy tygodnie po premierze.

Innymi słowy, kupy d--y to sie nie trzyma, żaden analityk sie z Tobą nie zgodzi, pewnie
  • Odpowiedz
  • 0
a gra nie będzie dobra dlatego że rockstar chce zrobić dobrą grę, ta gra będzie dobra żeby ją mogli doić przez następne 15-20 lat

@Mysteri0nke: Oczywiście, że tak. GTA V miało swoją premierę w 2013 czyli 12 lat temu od tej pory doją tę grę, jeszcze nie skończyli. Nawet więcej wcale bym się nie zdziwił gdyby nawet po premierze GTA VI na przykład jeszcze przez jakiś czas Online utrzymywali przez
  • Odpowiedz