Wpis z mikrobloga

Smutne że dla większości facetów tak to wygląda, albo p---------a a jedyna opcja związku to kupienie sobie kobiety w tzw. związku czyli sponsorowanie wszystkiego od drogich kolacji do egzotycznych wycieczek łącznie. Jeśli kobieta ma ułożone w głowie i jest wami zainteresowana to powinno być wszystko pół na pół w tych czasach. Ja ze swoją mam taki układ i serdecznie polecam, jeśli masz dziewczynę ale prawie zawsze płacisz za wszystko to się zastanów nad swoim życiem. Kobiety aktualnie zarabiają tyle samo a nierzadko więcej od mężczyzn, 100 lat temu gdy kobiety nie pracowały tak powszechnie miało to sens - teraz to po prostu relikt przeszłości..
#zwiazki #przegryw #takaprawda #blackpill #redpill #tinder
pepe998 - Smutne że dla większości facetów tak to wygląda, albo p---------a a jedyna ...

źródło: 448a4218d474aed1ff16673e86ee29b304df4cb454f7e37dafd9a40f06e08b6a

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pepe998: ale ty też tak trochę odrealniony widzę jesteś i pewnie nigdy nie zakończyłeś nawet w kursie. Nie kupujesz sobie żadnej kobiety, tylko płacisz za usługę. Jak jadę do wulkanizator a, żeby mi wymienił opony to kupuje sobie chłopa, czy usługę wymiany opon?
  • Odpowiedz
  • 0
Nie kupujesz sobie żadnej kobiety, tylko płacisz za usługę.

@Returned: chodzi o zwiazki gdzie chłop za wszystko płaci, wtedy kupuje tak na prawde ją

Jak jadę do wulkanizator a, żeby mi wymienił opony to kupuje sobie chłopa, czy usługę wymiany opon?

@Returned: porównanie z d--y
  • Odpowiedz
  • 3
te 80% to g---o prawda nie ma badań na ten temat. Chociaż na pewno jakaś część nie jest zainteresowana ale na pewno 80% to gruba przesada.

@kiedyswygramzycie: 80% to nie jest ALE:

Według sondażu Kantara dla wyborczej statystyka wygląda tak, że 47 % singli ma 20 % singielek w wieku 18-30 lat czyli jest to ponad 1/4 facetòw niezdolnych do utworzenia stałej relacji

47% jest sama a jak
  • Odpowiedz