@meemphis11: Praktycznie nie ma - być może jest Bruce jako dziecko (nie pamiętam) i w ostatnim odcinku w ostatniej scenie pojawia się Batman. Pojawiają się złoczyńcy Batmana, których neutralizuje policja bez Batmana.
@meemphis11: Skoro inni już napisali, ja też zaspojleruję. Batman pojawia się w ostatniej scenie całego serialu i serial dotyczy go w śladowych ilościach.
Cały serial to życie młodego Brucea oraz rozwinięte wątki jego wrogów jak Człowiek Zagadka, Trująca Iwy, Szalony Kapelusznik. Strach na wróble czy Joker.
Obejrzałem kiedyś wszystko i wątek z Jokerem trochę dziwaczny, nawet męczący w pewnym momencie.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Bo czytam opis i ma być to historia komisarza Gordona
#seriale #film #netflix #hbogo
Cały serial to życie młodego Brucea oraz rozwinięte wątki jego wrogów jak Człowiek Zagadka, Trująca Iwy, Szalony Kapelusznik. Strach na wróble czy Joker.
Obejrzałem kiedyś wszystko i wątek z Jokerem trochę dziwaczny, nawet męczący w pewnym momencie.
Serial ogólnie uważam za dobry, tak z 7/10.