Aktywne Wpisy
kwmd +1241
#systemkaucyjny to są jakieś jaja, że @MKiS_GOV_PL i my Polacy będziemy zasilać portfele głównie jakichś Duńczyków, którzy są beneficjentami rzeczywistymi spółki Polski System Kaucyjny S.A... Brawo.
#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
źródło: G2NB-ifW0AAunm6
Pobierz
Megasuper +336
Ci rolnicy to wstydu nie mają. Proszą o pomoc bo zbiory duże xD
źródło: temp_file1332029635011204532
Pobierz

#kpo #polityka #takaprawda
@Shagal: Zapomniało się rządów PiS?
XDDDDDD raczej obiecał zadziałać, bo media zaczęły zadawać pytania, więc co mieli zrobić, geniuszu
@misiopysio:
@misiopysio: miliardy tysięcy kontroli będzie, pół pierdyliarda różnych organów to zrobi, natychmiast, ponoć przedwczoraj zaczęli
@eduardo-garcia: Postąpić jak PiS, znaleźć haki na przeciwników i olać protesty.
@misiopysio: Tak będzie, nie zmyślam xD
@lysyzlombardu nie wiem, ja to bym ukradłe te 3 czy 4 melony i się wycofał z polityki, pojechał gdzieś na wyspę i ulepił chatkę z gówna i bym se żył, a Ci wiecznie więcej i więcej
„Nie ma żadnej afery ty chamie, niemcu, antypolaku! Nam się to po prostu należało!” Następnie prokuratora, który wszczął dochodzenie odesłać na karną delegację z Krakowa do Świnoujścia, zabrać mu sprawę, przekazać ją do prokuratora Ziarkiewicza, który ładnie zapakuję ją w kopertę i rzuci na stos podobnych śledztw w swoim garażu.
I można ustalić następną fundację, która wygra kolejny, nierozpisany
źródło: 1000009865
PobierzWbili chłopu do garażu służbowego, gdzie były złożone dokumenty z niewygodnych śledztw, ma nagrania, na których wybiera się zwycięzców nieistniejących konkursów i coś o projekcjach gada xD
Wiem, że pisowskiemu ludowi to się nie mieści w głowie, ale spokojnie, przyzwyczaicie się. Chociaż na to, że weźmiecie przykład, to nie liczę.