@FuriousViking: Dlatego od zawsze bawiła mnie ta "wyższość" wielu Polaków nad Ukraińcami (szczególnie emanowała ona po wybuchu wojny), a w gruncie rzeczy po raz kolejny życie udowadnia, że Polacy: 1) mają gdzieś afery każdej kolejnej władzy 2) dali się kilkukrotnie przekupić własnymi pieniędzmi 3) głosują na zmianę na dwie opcje, z których jedna jest totalnie odklejona od realiów zwykłego człowieka i każde kolejne newsy po każdych kolejnych wyborach to udowadniają;
@Towarzysz_Moskvin: co mnie interesują afery w tamtych krajach, jak jestem obywatelem tego kraju. Masz ty rozum i godność człowieka? Może przeklej od razu afery z Burkina Faso, Sierra Leone, Hondurasu i Wysp Wielkanocnych.
Blok z moim mieszkaniem właśnie pochłania pożar, a ty przychodzisz i mówisz: "ziom, w innych pożarach też się paliły bloki miezkalne, spójrz". I z takimi tutaj siedzę
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
źródło: image
Pobierz1) mają gdzieś afery każdej kolejnej władzy
2) dali się kilkukrotnie przekupić własnymi pieniędzmi
3) głosują na zmianę na dwie opcje, z których jedna jest totalnie odklejona od realiów zwykłego człowieka i każde kolejne newsy po każdych kolejnych wyborach to udowadniają;
Afery polityczne w UK
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_political_scandals_in_the_United_Kingdom
Afery policyjne w UK
https://news.sky.com/story/six-of-the-worst-scandals-the-metropolitan-police-has-faced-in-recent-years-as-pressure-grows-on-force-12839492
Kilka skandali w
Blok z moim mieszkaniem właśnie pochłania pożar, a ty przychodzisz i mówisz: "ziom, w innych pożarach też się paliły bloki miezkalne, spójrz". I z takimi tutaj siedzę
Może gdyby zastrzelono kilku premierów to coś by się zmieniło :)