@Pioter_Polanski: czemu większość konwersacji/wpisów pod tagiem #chcepogadac kończy się bez odpowiedzi... Tzn zastanawiające czy to we mnie jest problem czy może gdzieś indziej
Często jest tak, że ktoś wrzuca post pod #chcepogadac w momencie, gdy ma ochotę na rozmowę, ale odpowiedzi przychodzą z opóźnieniem. Kiedy już się pojawią, autor może być zajęty innymi sprawami i trudno wtedy wrócić do tamtego nastroju czy chwili. Przecież nikt nie będzie w kółko przez np: 15 minut swojego wpisu odświeżał, a patrząc po wpisach na tagu to niektórzy w ogóle nie doczekali się rozmówcy(chyba,
@Pioter_Polanski: dobre spostrzeżenie. Nie brałem kwestii czasu pod uwagę, szczerze mówiąc wchodzę na wykop w przerwach w pracy, czasem sporadycznie podczas czekania na zagotowanie wody i na ogół mocno spontanicznie. Na ogół w głównej mierze podobne wpisy kończąc się po kilku wiadomościach więc też ta opcja PW jest całkiem możliwa
Ogólnie pisząc na wykopie często mam wrażenie odtrącenia przez rozmówcę. Rozmowy kończą się gdzieś w trakcie, przeważnie to ja jestem
Jutro powtórka po jutrze też i tak do usranej śmierci
A tak to spoko. Zapowiada się fajny dzień
Tzn zastanawiające czy to we mnie jest problem czy może gdzieś indziej
Często jest tak, że ktoś wrzuca post pod #chcepogadac w momencie, gdy ma ochotę na rozmowę, ale odpowiedzi przychodzą z opóźnieniem. Kiedy już się pojawią, autor może być zajęty innymi sprawami i trudno wtedy wrócić do tamtego nastroju czy chwili. Przecież nikt nie będzie w kółko przez np: 15 minut swojego wpisu odświeżał, a patrząc po wpisach na tagu to niektórzy w ogóle nie doczekali się rozmówcy(chyba,
Na ogół w głównej mierze podobne wpisy kończąc się po kilku wiadomościach więc też ta opcja PW jest całkiem możliwa
Ogólnie pisząc na wykopie często mam wrażenie odtrącenia przez rozmówcę. Rozmowy kończą się gdzieś w trakcie, przeważnie to ja jestem