Wpis z mikrobloga

We wtorek wieczorem pykłem zamówienie dzisiaj jest! BEGODE Future 499$ (1 800zł) udało się bez dodatkowych opłat. Wysyłka z Chin samolotem ( ͡º ͜ʖ͡º).

Myślałem że w miarę łatwo będzie ogarnąć co i jak ale jak ale tak nie jest. Bez barierki może z 3m przejechałem zanim straciłem kontrolę.
#monocykl #uto #euc #mikromobilnosc #elektromobilnosc #hulajnogaelektryczna
Octarine - We wtorek wieczorem pykłem zamówienie dzisiaj jest! BEGODE Future 499$ (1 ...

źródło: temp_file124657654404518839

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@G06DbT Też tak mam XD. Kółko tak szybko przyszło że nie mam jeszcze kasku ani niczego. Spodziewałem się że z miesiąc będzie szło do PL. Moja druga godzina jak krążę wkoło szlabanu i udało się już zrobić kilka okrążeń bez wspierania się. Łydki troch poobijane. Orginalne osłony nie są za miękkie a ja dalej dość mocno spinam się momentami by utrzymać je między nogami.
  • Odpowiedz
@mkorsov: to co pisze producent możesz sobie spokojnie odjąć ~1/3. I na kole jak chcesz testować vmax to umów się od razu do ortopedy. Realnie polecam wszystko co było w ostatniej promocji begode - bo dobrze cenowo wychodziło. A od siebie wszystko co ma w nazwie leaperkim. Na zdjęciu Sherman S który niedawno zrobił 15k km i ciągle właściwie jeździ bez żadnej usterki a sporo w życiu miał przygód.
  • Odpowiedz
  • 1
@Uaephean Dzięki, w planach jest już większe :D. Pierwszego dnia mniej więcej opanowałem jazdę bez wspomagania. Dzisiaj trochę pokracznie ale zaczynam startować bez wspierania się. Obecnie jeżdżę po parku i staram się jak maj luźniej i płynie manewrować. Trzymasz się ścieżek rowerowych czy zdarza ci się jeździć po drogach?
@mkorsov to prędkość jak podniesiesz uruchomione koła do góry. Na tyle jest w stanie silnik rozpędzić samą gumę.
Jak na razie
  • Odpowiedz