Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vieniasn: ja to zrywam po prostu zawsze, przychodzi łatwo z prawą i nie wkurza dłużej jako nawyk. Najgorzej było na początku, jak niektóre były wgl nie sprofilowane i płyn się z tej nakrętki wylewał na ciuchy, eww
  • Odpowiedz
via Android
  • 22
@5lutW4arrior616 no jogurty pitne na przykład przy przerywaniu potrafią chlupnąć jedną kropelkę gdzieś na bluzę i trzeba to kombinerkami ciąć bo nożyczki nie dają rady z grubym plastikiem
jest super
  • Odpowiedz
ja to zrywam po prostu zawsze, przychodzi łatwo z prawą i nie wkurza dłużej jako nawyk. Najgorzej było na początku, jak niektóre były wgl nie sprofilowane i płyn się z tej nakrętki wylewał na ciuchy, eww

@5lutW4arrior616: taka plastikowa butelka z wodą to jeszcze da się urwać, ale są na przykład do mleka takie kijowe porobione, że się nie da
  • Odpowiedz
  • 3
no jogurty pitne na przykład

@vieniasn: 100%, te nakrętki przy czymkolwiek gęstym to kompletny idiotyzm, albo się usmarować po masz obklejoną nakrętkę pół centymetra od nosa, albo się usmarować bo próbujesz ją zerwać. Przy wodzie niech sobie będą, chociaż zgubiłem może dwie nakrętki w trakcie całego swojego życia. Nie wiem czy cała Polska ma sumarycznie chociaż jednego żółwia na sumieniu.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@dywergent ale to kolejna czynność i nie mogę odkręcić jogurtu pitnego i się napić jak człowiek uczciwy tylko muszę odcinać żeby nie być brudnym gościem
  • Odpowiedz