Szukam aplikacji na telefon, może być płatna, do generowania treningów. Najlepiej jakby miała opcje uwzględniania sprzętu który posiadam, jak również metody treningowej np. Split, fbw itp. Fajnie jakby na podstawie generowanych treningów, uwzględniają progres.
@proba1: Trening silowy nie polega na robieniu losowych jednostek co trening, a na trzymaniu sie planu przez dlugie okresy czasu, adaptowanie sie do ruchow, progresowanie tempem, ciezarem, dokladnoscia techniki itd. Kup po prostu raz na pol roku plan treningowy od kogos ogarnietego kto uwzgledni to jaki masz sprzet i czego oczekujesz, na to samo Ci wyjdzie.
@Lewusx: masz oczywiście rację. Ale że często jestem w rozjazdach, to raz mam dostęp do pelnopraenej silowni, innym razem mam Obciążenie własnego ciała w gowbianym hotelu pod piła, a innym razem ćwiczę u siebie na strychu gdzie też mam inny sprzęt.
Szukam aplikacji na telefon, może być płatna, do generowania treningów. Najlepiej jakby miała opcje uwzględniania sprzętu który posiadam, jak również metody treningowej np. Split, fbw itp. Fajnie jakby na podstawie generowanych treningów, uwzględniają progres.
Ktoś, coś może polecić w ten deseń?
#silownia
@proba1: evolvetrainingapp.com