Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +3
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 67.4% (442)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 32.6% (214)
hyperlink +8

Prezydent z konfedepisu oznacza, że prawaki w parlamentarnych zagłosują za koalicją, żeby system się nie domknął. Był to jeden z ich głównych argumentów w wyborach prezydenckich, więc zakładam że będą konsekwentni.
Na pewno tak będzie, prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
#polityka
Nie możemy sobie pozwolić na kolejne lata paraliżu państwa polskiego, dlatego za 2 lata trzeba zagłosować na prawicowe partie, nie dlatego że ich lubię, ale dla dobra Polski :)
Jak ktos tego nie rozumie to jest małym wrednym człowieczkiem.
Przecież to już wszystko było. Mówimy o czymś co było 2 lata temu a nie 20. XD
To jakie świetne reformy wysmażyła ta prawica przez 8 lat
Np.
1. PIT musiałeś co roku się zastanawiac jak uzupełnić. Ludzie nawet placili innym, teraz masz prawie wszystko online tylko sobie dopisujesz odliczenia od podatku.
2. Dziedziczenie długów. Pis wprowadzil że domyślna forma dziedziczenia jest "z dobrodziejstw inwentarza". Wczesniej wiele ludzi dziedziczy lo długi Bez pokrycia, bo domyślna forma dziedziczenia bylo "w
Internetowe Konto pacjenta było przygotowywane jeszcze przed PISem:
No co ty, przecież wykopowe lewactwo przekonywało, żeby głosować na Rafałka, bo to się nie liczy jak jest koalicja. Wiesz, że tego typu argument działa zawsze w dwie strony?
@Wraczek:
źródło: 50f3a82d324ec5d6dd0c0ed1d46af739
Pobierz@eduardo-garcia: a twoje argumenty dotyczące odbytów działają w ile stron?
@YellowMazdamer: To po cholerę głosowaliście na Nawrockiego? Teraz cię olśniło?
@wstanczyk: To byla inna sytuacja.
@wstanczyk: Dlatego za 2 lata PiS.
Jak morawiecki organizował zjazd kumpli Putina chwilę przed wojną też zapomniałeś?
Gdyby ludzie się nie poderwali to pis by siedział cicho.