Wpis z mikrobloga

@KRCZVSK: Tolerancyjne lewactwo sie wypowiada. Spróbuj wyglądać trochę inaczej niż norma i ci sami ludzie co wycierają gębę tolerancja od 2 miesiecy beda cie wyszydzac za wygląd ( )
Piękny pokaz spier...nia lewej strony.
  • Odpowiedz
@VateuszMakowiecki: To jeszcze nic. Wcześniej pisała peany do Nawrockiego.
Politykom konfederacji nawet do głowy nie przyszło, że jak się Nawrocki skompromituje to takie wypowiedzi źle się zestarzeją i będą za nimi szły do końca. Zero myślenia politycznego.
  • Odpowiedz
@VateuszMakowiecki: gdzie ona jej w dupe wlazła? Napisała, że dla zasady rzucany był jad - bo większość to było to, zero meryroryki tylko emocje z którą główna to nienawiść.

No ale ja nie wiem, nie oglądałem bo nie mam ochoty na te dramy gdzie trolle pis tłuką się z trollami po, a jak popis robi wszystko przeciw Polsce to wszystkie trole śpiewają razem kumbaja
  • Odpowiedz
@nilphilus: ja też w tym wpisie nie widzę nic złego. Dziwne czasy, że czegokolwiek by czlowiek nie napisal od razu daje mu się gębę albo jednej strony sporu albo drugiej - nigdy nic po środku
  • Odpowiedz
że jak się Nawrocki skompromituje to takie wypowiedzi źle się zestarzeją i będą za nimi szły do końca. Zero myślenia politycznego.

@Sin-: Na polityków konfederacji można by stworzyć całe segregatory wypowiedzi które źle się zestarzały - niestety nie ma to wpływu, liczy się płynięcie na aktualnej fali. Niestety jak zawsze populistom wolno więcej, innym za starą wypowiedź można kampanie zamknąć, a tutaj nie ma znaczenia.
  • Odpowiedz
@gozer-traveler: a co mnie obchodzi co konfiarze zrobili? co to ma do tego, że atak jest emocjonalny, a nie merytoryczny?

tak żeby było jasne, ja się za żadna strona nie opowiadam, mam swoje przekonania polityczne - tylko scena polityczna nie ma moich przekonań, a polityka to tylko szczucie jednych na drugich, a efektem jest to, że na Twitterze leją hejt, a na wykopie marudzą, że ktoś krytykuje bezpodstawny hejt ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
gdzie ona jej w dupe wlazła?

@nilphilus: Samym poruszeniem tematu w swoim wpisie wlazła dupę.
Jako polityk, powinna komentować wpisy innych polityków, zamiast nieokreślonych wpisów zwykłych anonów internetowych.
Gdyby wyraziła swoją opinię pod tymi nieprzychylnymi wpisami, to byłoby to całkowicie zrozumiałe.
Jeśli polityk wychodzi z roli polityka i zajmuje się takim bzdetami, to jest to włażenie w dupę.
  • Odpowiedz
@tomekruslan: moja wypowiedź by się nie zmieniła w alternatywnej rzeczywistości - ona może chce bronić tylko żonę Nawrockiego, a ja chciałbym bronić ogólnie przyzwoitości ludzkiej i jakiejś godności w której nie rzucamy jadu na każdego bo tak nam nasz guru każe
  • Odpowiedz
@haabero no niestety, a jak ciężko wytłumaczyć, że nie o stronę polityczną chodzi, a o to, że krzyczą jakby się znali na polityce, bo im guru powiedział, że tylko znający się krzyczą - czy jak ich tam manipulują
  • Odpowiedz
@VateuszMakowiecki: @nilphilus @KRCZVSK ale przecież to normalne że przeciwnicy Nawrockiego będą atakować jego i jego rodzinę. Tak samo jak przeciwnicy Tuska będą go atakować że jest niemieckim agentem i nic nie robi albo że jest cuckoldem. Moim zdaniem to zdrowe bo dzięki temu siły są wyrównane i ataki wymierzane mniej więcej po połowie bo i społeczeństwo jest równo podzielone.
Kandydujac na urząd prezydenta trzeba mieć świadomość tego.
  • Odpowiedz