Aktywne Wpisy

vieniasn +25
czy zdarzyło się wam kiedyś że siedzieliście na ławce i losowy człowiek się dosiadł i zaproponował a-----l albo gdzieś stali jaracze i zaproponowali normalnie dołączenie się?

Vraagno +3
#kiszak #patostreamy
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame

GPW jak zawsze przechytrzyło pomarańczowego
#gielda
Podobno były jakieś tematy związane z patentami, które z kolei trzymał DHL, a który
źródło: 2025-08-07 13 13 36
Pobierz@tombeczka: Tylko, ze to nie ma znaczenia "kto byl pierwszy". Apple tez nie bylo pierwsze, Microsoft tez nie byl pierwszy, Amazon nie byl pierwszy.
A słowa klucz to
@tombeczka: Może dlatego że w 2001 to było za wcześnie na tę technologie. Stopień informatyzacji i ucyfrowienia społeczeństwa był ledwie raczkujący. Wtedy dopiero z tego co pamietam wchodziły pierwsze, mega drogie
@dzony77: nie zapominajmy o sztucznych choinkach, zniczach i markecie Dino w każdej wiosce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dentka7: nie było pierwsze, nie było ich pomysłem tylko Polska to bardzo specyficzny rynek. Można nawalić kilka tysięcy metalowych puszek i się okaże, że cała Polska jest pokryta. Na zachodzie kurierzy dostarczają pod same drzwi i nie musisz
@xer78: nie tylko kiszonej kapusty ( ͡º ͜ʖ͡º) #pdk
To prawda.
Grubo z czarnym humorem pojechałeś. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mimo tego wszystkie co napisales, InPost jednak wyszedl poza Polske i sprzedal technologie za granice, wiec w zasadzie wszystko co napisales jest drugorzedne.
Nie wiem czemu wy myslicie ze zeby sprzedac produkt to trzeba byc pierwszym, albo w ogole pierwszy na swiecie który to wymyslil,
Nauka. To Lubięo tym jak Dania wspiera rozwój technologi.U nas wspiera się lanie betonu i finansuje jachty dla januszy.