Wpis z mikrobloga

#divyzwykopem #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow ja nie rozumiem, ile trzeba by bylo zarabiac, zeby miec normalna, cichą, ułożoną utrzymanke? Tyle tu sie anonow powychwalilo na anonimach, ze jakie to młode one ruchali w "stałym układzie", a przecież teraz przieciętna cena za godz u normalnej divy to jest 500pln. Dla uproszczenie zalozmy 8godz dzien pracy - 4000 zl dniowki czysto na ręke! A na tydzien to jest *10/2, czyli 20000. Na miesiac to jest lekkim chujem licząc 80 kafli. To pewnie założyłaby sobie od sponsora conajmniej połowe tego, czyli 40k na miesiąc, żeby być "jego". Kto ma takie pieniądze?
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dorydy: Im więcej zarabiasz, tym więcej masz opcji. Jak zarabiasz mało, to chcą tylko, byś im sponsorował życie. Pamiętaj, wybierasz wśród mało ogarniętych dziewoj.
  • Odpowiedz
@Dorydy bo to raczej chodzi o jakies myszki z powiatowego, ktorym płacisz zalozmy 3-4 k za staly uklad. Z drugiej strony mozna isc do klubu i za free co noc miec inna, wiec nie wiem po co wydawqc cokolwiek
  • Odpowiedz
  • 0
@cichyyx: ahahaha, to ta myszka musi chyba byc bez zębow, z przerzedzonymi, tłustami włosami? Inaczej weszlaby na tindera i za free mialaby stada spermiarzy do robienia wszystkiego za nia.
  • Odpowiedz
@Dorydy zazwyczaj konczy sie to wzieciem kogos ze swojej polki, jesli celujesz w takie, ktore sam opisales, bo sam tak wygladasz czy masz takie doswiadczenia, to w porzadku- nic mi do tego
  • Odpowiedz
@ibleedforyou mysle, ze sie raczej nie boja i sa przyzwyczajone skoro w takie miejsca chodza., zreszta to nie jest tak, ze tylko faceci tam probuja dzialac xd. Ja jak bardziej sie podpijalem to po prostu podchodzilem do kobiet, ktore same siedzialy na loży ew do grupki 2-3 i sie po prostu rozmawialo :D. Jak byl podobny vibe to samo sie ukladalo w tym kierunku. Wystarczyło normalnie rozmawiac. Musiales takiej kobiecie w
  • Odpowiedz
@Dorydy: przecież w takim układzie sponso wycenia się spotkania na ruchanie a nie cały miesiąc xd 5 lat temu dało się bez problemu znaleźć już za 2-3k miesięcznie (każde spotkanie po 500zł więc czym więcej kasy tym więcej spotkań). Teraz nie wiem ale podejrzewam że ciężko. Jakbym mieszkał w dużym mieście to bym chyba celował w ukrainki bo one łase na pieniądze. Generalnie laskom się w dupach poprzewracało i najchętniej
  • Odpowiedz
  • 1
@De_Fault: i o czym gadaliscie na tych spotkaniach po 500pln kazde? Kino, kolacja, wyjscie do muzeum? Jak tylko do ruchania, to czym to sie rozni od pojscia do stałej divy 6 razy w miesiacu?
Jezeli o wylacznosc chodzi, to jak mozesz ja zagwarantowac za marne 3k przez miesiac, skoro notabene ona ma potencjał zarabiania kilka razy wiecej poprzez ruchanie sie z wieloma typami a Ty ja chcesz tego potencjalu pozbawic?
  • Odpowiedz
Generalnie laskom się w dupach poprzewracało i najchętniej to by brały kasę od simpów za samo pisanie.

@De_Fault: no i problem jest w tym, że często tak jest xD Wystarczy że założy twitcha i kaleczy w jakaś gierke z dekoltem na wierzchu i zarabia hajs bez potrzeby ruchania się z obcymi typami.
  • Odpowiedz
@Dorydy: no zdarzało się na kawe wyjść ale nie nalegałem na to, zależało mi tylko na ruchaniu. No i jak byłem w kawiarni z nią czy raz w galerii na zakupach to nie płaciłem jej ani złotówki. Wszystko pewnie zależy od tego ile dana laska ma czasu i jak bardzo "gryzie" lub nie ją twoja obecność. Często tą swoją to nawet musiałem sam spławiać żeby mi poszła z chaty bo
  • Odpowiedz
@herman-gering: na szczęście dużo lasek nie ogarnia tego i pisanie z simpami też nie jest takie proste. Zwłaszcza z polakami biedakami co chcą za darmo. Wiadomo że na takim OF wszystko sie automatyzuje i na wiadomości odpisują pracownicy z 3 świata. Do tego promocja na kraje tier1 a nie PL. Ale to już większe przedsięwzięcie i taka przeciętna laska bez pomocy agencji tego nie ogarnie sama.
  • Odpowiedz