Aktywne Wpisy
zawisztheblack +784
Chwalę się - pierwsze auto z salonu. W porównaniu do Grande Punto... nie ma porównania. To jak postawić obok siebie powóz konny i rakietę, zarówno pod względem osiągów jak i wyposażenia. Wiem, że to relatywnie tanie auto, ale dla mnie przeskok przeogromny. Na chwilę obecną jestem zachwycony, jako samochód na dojazdy do pracy (50km dziennie) i jeżdżenie po województwie w promieniu 150km spisuje się idealnie. Zapas mocy z fotowoltaiki sprawia, że śmigam
źródło: IMG_20250816_075032
Pobierz
WielkiNos +210
Dzień dobry. Oto przykład jak my Polacy potrafimy się zjednoczyć i działać razem kiedy trzeba. Robi wrażenie.
#sopot #polska #dzieci #czujedobrzeczlowiek #morze
#sopot #polska #dzieci #czujedobrzeczlowiek #morze
źródło: temp_file5699596488632289574
Pobierz

Ludzie by sobie wybrali w której chcą mieszkac i zostawić to tak na okres 10-15 lat. A po tym czasie dopiero pozwolić się przesiedlać, jeśli komuś nie pasuje w jego aktualnej Polsce.
#wybory #polityka #bekazpisu #bekazpo
Jak Polska prawacka wprowadzi embargo i zablokuje granice to przeyebane będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Warszawa albo Kraków stałyby się takimi Strefami Gazy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wykopek_Jeden pudło smutnokremlaku, z dziada pradziada centralna Polska, Galancie 4ever.
@NaczelnyWoody: nie no, to by trzeba było się pozamieniac, ci z Krakowa za KO do Poznania czy Wrocławia, pisowcy z zachodu do swojej narodowej patriotycznej Polski na wschód i tak dalej. Jedynie Warszawę zostawić na pół na wzór Berlina za komuny, tamę walnąć na północ od miasta żeby trochę wodę podnieść
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-6 o 20.20.04
Pobierz@CrazyZdzich: A ty wiesz że jedna z "najwybitniejszych liberalnych polityków" czyli pani Merkel ma taki rodzinny epizod?
Jej rodzice uciekli, ale nie do Niemiec zachodnich, ale z zachodnich do wschodnich - bo
@Cogito-sum: a w Polsce to prawicowy pis wprowadził cenzurę internetu i rejestrację prepaidów