Wpis z mikrobloga

#programista15k Dobre te oferty w tym IT xD nie dość że w title mają że szukają Javascriptowca (Angularowca/Reactowa - bo jeden framework to za mało), to jeszcze w wymaganiach przemycili ze masz znac Jave Springa, Bazy Danych i jeszcze najlepiej DevOpsa xDDD
Gagagarin - #programista15k Dobre te oferty w tym IT xD nie dość że w title mają że s...

źródło: image

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@some_ONE: 15k-25k ale idealny kandydat powinien celowac w tą dolną granicę. W sumie i tak niezly interes dla firmy, po co zatrudniac 3 osoby, niech zatrudnią jedną co ogarnia wszystko i niech sobie oferta wisi.
  • Odpowiedz
@Gagagarin: kiedyś jak byłem młody, głupi i ambitny to się uczyłem różnych języków programowania bo myślałem że dzięki temu będę więcej zarabiał.

Potem dopiero zorientowałem się że to po prostu takie samo jebnie nadgodzin jak każde inne bo firma nie szuka tego co umie więcej ale co umie taniej i potrafi przejść rozmowę, czyli hacker ranka.

Niech se dalej barany szukają jeleni, język to tylko narzędzie i jak ma mnie ktoś zatrudniać
  • Odpowiedz
  • 0
@ka-lol no full stack to jak sama nazwa wskazuje sam jest sobie frontem, backendowcem, testerem, devopsem, ux ui designerem i PMem, a nawet z klientami wszystko uzgodni xd
  • Odpowiedz
@Gagagarin: i właśnie tutaj chcą w ogłoszeniu gościa od frontu, tak? Bo JavaScript i frameworki frontendowe

A dodatkowo wymagają baz danych i języka backendowego, devopsa itp...

No nie wiem, ja to tak odebrałem ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz