Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Davvs: Najważniejsze co robi Kaczyński to nie wykonuje nic osobiście, tylko pionkami. On i Tusk mają podobnie żałosne wyniki badań zaufania, tylko Tusk jest na najważniejszym stanowisku w rządzie, a Kaczyńszki steruje tylko zza kulisów.
  • Odpowiedz
@Davvs: PS - PiS dał 500 plus na dziecko, zrobił sto instytutów narodowego cokolwiek, sypał kasą na lewo i prawo i inflacja nie wystrzeliła na 20%, a za to zmniejszył się dług jako % PKB

To jest ta tajemnica :P
  • Odpowiedz
W tym kraju nie wygra się wyborów racjonalnym podejściem.

@Davvs
W tym kraju nie wygra się wyborów, jeśli nie realizuje się swoich obietnic przedwyborczych. Raz na kłamczuszka Tuska, "tanie państwo", liberalną gospodarkę, niskie podatki i resztę ładnie brzmiących hasełek można było się nabrać, drugi również, ale za trzecim/czwartym to już nie przejdzie i po którymś razie nawet małpa zrozumie, że jest robiona w balona. Rudzielec na kłamstwach i "antyPiSie" w nieskończonośc wyborów wygrywał
  • Odpowiedz
. Tylko Sikorskiego mi z tego zdjecia szkod

@Davvs: no szkoda strasznie, jeszcze coś chcesz od pana Radka? bo musi jechać po hajs do arabskiego szejka
  • Odpowiedz
niskiej jakości przysryw

@loczyn: No ja niestety jestem tylko biednym Polaczkiem ale zapewniam że w Emiratach Arabskich wszystko co kupuje Salman ibn Abd al-Aziz Al Suud jest najwyższej jakości.
  • Odpowiedz
Nie przejmować się tak jak pisowcy, że inflacja wystrzeli na 20% a skumulowana na 50%.

@Davvs: no ja znam ludzi po studiach, którzy się cieszą że im tak urosła emerytura. oczywiście z zagłębia pisu
  • Odpowiedz
@Davvs: Ładnie się odkleiłeś xD Nic nie trzeba dawać. PiS obecnie wygrywa propagandą nadawaną w republice i kanale zero. Choćbyśmy mieli w następnym miesiącu wzrot PKB 20% to i tak nie będzie miało to znaczenia, bo przekaz dalej będzie taki sam.

Zwyczajnie mam bekę jak po zwycięstwie w wyborach tak umoczonego we wszystkim kandydata na prezydenta, ktoś dalej chce pisać, że tutaj jakieś rozdawanie czy cokolwiek innego poza propagandą ma
  • Odpowiedz