✨️ Dlaczego niektóre tagi na Wykopie są dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników?Ⓘ Ktoś mi powie co sie stało, że teraz niektórych tagów nie da się przeglądać bez konta? WTF? Jakieś oficjalne info?
P.S. Jak to obejść? Nie chcę zakładać konta na wykopie bo to jest jak czarna dziura xd Wolę oglądać zza płotu.
elastyczny-aktywista-22: pewnie te przepisy o weryfikacji wieku, ale podeszli do tego ostro.
Na razie dane są jeszcze dostępne publicznie, treść ukrywają skrypty. Można je zobaczyć w ładowanych plikach. Otwórz stronę, kolejno: F12 (narzędzia dev) -> Sieć. Odśwież i pokaże się lista plików, zaznaczasz jakiś i wybierasz Odpowiedź, czyli podgląd co zawiera plik. Któryś to treść.
Oczywiście to ma strukturę niewygodną do czytania, więc przydałby się dodatek tłumaczący to na normalny tekst. Tylko nie
Ktoś mi powie co sie stało, że teraz niektórych tagów nie da się przeglądać bez konta? WTF? Jakieś oficjalne info?
P.S. Jak to obejść? Nie chcę zakładać konta na wykopie bo to jest jak czarna dziura xd Wolę oglądać zza płotu.
#zalesie #wykop #pytanie #pomoc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: Screenshot-from-2025-08-05-17-58-56
PobierzNa razie dane są jeszcze dostępne publicznie, treść ukrywają skrypty. Można je zobaczyć w ładowanych plikach. Otwórz stronę, kolejno: F12 (narzędzia dev) -> Sieć. Odśwież i pokaże się lista plików, zaznaczasz jakiś i wybierasz Odpowiedź, czyli podgląd co zawiera plik. Któryś to treść.
Oczywiście to ma strukturę niewygodną do czytania, więc przydałby się dodatek tłumaczący to na normalny tekst. Tylko nie