Wpis z mikrobloga

#gielda #xtb

Zaczęło się od tego, że nałożyły się na siebie spadki spowodowane obniżonymi oczekiwaniami względem Q2 z afera bezpieczeństwa i wykopki myślały, że to przez to leci cena xddd teraz kolejna aferka ułamkowa i już spocone wpisy leciały że XTB leci na 60zł. Powiem wam prawdę, oprócz kilku osób z Twittera i garstki nas to każdy ma w dupie te wszystkie rzeczy. Firma zarabia i będzie zarabiać więcej. Jak niby wyobrażacie sobie by maszyna mająca 220 mln przychodu kwartalnie miała nie być atrakcyjna dla akcjonariuszy.

I tak macie rację, że XTB to firma która nadużywa zaufania względem swoich klientów na każdym kroku ale fakty są takie, że to świetna inwestycja i będzie płacz jak nie dokupicie na dołku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
KjatanSveisson - #gielda #xtb

Zaczęło się od tego, że nałożyły się na siebie spadki ...

źródło: IMG_20250805_091941

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KjatanSveisson ale copium bije z tego posta o matko. Tak masz to w dupie ze musiales j----c o tym wpis na wykopie po cichutku liczac na slowa wsparcia XD pewnie co rano afirnujesz do lustra "bedzie dobrze, musi byc dobrze"
  • Odpowiedz
@why1sthat:

Nie masz zbyt dużych umiejętności czytania z zrozumieniem. Nie chodzi o to, że mam w dupie to wszystko bo jest wręcz przeciwnie śledzę na bieżąco wszystkie aferki nawet napisałem przecież

kilku osób z Twittera i garstki nas

XTB to firma która nadużywa zaufania względem
  • Odpowiedz
@maroLem87: ja nie lubię JSW i ich związków zawodowych, ale z miłą chęcią podpinam się pod spekulacyjne podbitki tak jak i na innych śmieciowych papierach.
  • Odpowiedz
Jak niby wyobrażacie sobie by maszyna mająca 220 mln przychodu kwartalnie miała nie być atrakcyjna dla akcjonariuszy.

@KjatanSveisson: Rodzi się pytanie, czy nadużywają tylko zaufania klientów, czy też akcjonariuszy?

Czy podchodzą do sprawozdań poważniej, niż do własnego regulaminu?

Ja nie wiem, ja tylko zadaję pytania, panie Omar ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: ja wiem, że spisek mający na celu wywołać spadki na papierze, w który zainwestowaliśmy brzmi dobrze i pozwala w łatwy sposób wyjaśnić sobie złożoność świata. Natomiast czasem może tak być, że złe opinie na temat firmy zwyczajnie pochodzą od jej niezadowolonych klientów, którym nie pasuje polityka firmy powodująca niekorzystne zdarzenia na portfelach użytkowników.

Ty patrzysz z perspektywy inwestora w papier, ja patrzę i wrzucam znalezisko, bo widzę, że robią
  • Odpowiedz