Wpis z mikrobloga

Wytłumaczy mi ktoś czemu auta dopuszczone do ruchu publicznego nie mają ograniczników prędkości do 170-180 bo tyle maks potrzeba na jakis manewr na autostradzie? Czemu fury moga z---------c 300, skoro w tym kraju masz max 140 ? I zazwyczaj jakiś banan w m5 kończy życie rodziny spychając ich z drogi etc. #motoryzacja #samochody
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wymyślasz problemy gdzie ich absolutnie nie ma.

@TomSz: No napewno wymyslilem sobie problem ze nam wypozyczalnia auto wylaczyla. Doceniam, ze doceniasz moja wyobraznie, ale az takiej to nie mam.

Pokazalem Ci opcje co by moglo byc jakby sie to stalo w niesprzyjajacych
  • Odpowiedz
@SpalaczBenzyny: ale ja mówię o karach dla warsztatów co to robią, wystarczy, że sprawcy wypadków będą mieli do wyboru niższy mandat za wskazanie wykonawcy. Pytanie tylko jak z udokumentowaniem tego procederu...
  • Odpowiedz
No napewno wymyslilem sobie problem ze nam wypozyczalnia auto wylaczyla

@gorzki99: tak, to jest wymyślanie problemów.

- żadnych wyłączeń, po prostu ograniczenia,
- nikt nikomu nigdzie nie wyłącza samochodów w
TomSz - >No napewno wymyslilem sobie problem ze nam wypozyczalnia auto wylaczyla

@go...
  • Odpowiedz
nikt nikomu nigdzie nie wyłącza samochodów w trakcie jazdy,

@TomSz: Czy ja napisalem ze wylaczyli nam w trakcie jazdy czy nie dalo sie wlaczyc po tym jak wylaczylismy silnik. Czytanie ze zrozumieniem kuleje?

Widac malo co w niemcowni bywasz jesli twierdzisz ze tam jest zasieg i z kazdego miejsca zadzwonisz. Wiec powodzenia jak sie na wygwizdowie zatrzymasz odlac/rozprostowac nogi i juz auta nie odpalisz. Ty serio nie potrafisz czytac ze zrozumieniem czy
  • Odpowiedz
Czy ja napisalem ze wylaczyli nam w trakcie jazdy

@gorzki99: tak, tutaj o tym wspomniałeś:

Nie wydaje mi sie zeby mogli wylaczyc auto w trakcie jazdy

Widac malo co w niemcowni bywasz jesli twierdzisz ze tam jest zasieg i z kazdego miejsca zadzwonisz. Wiec powodzenia jak sie na wygwizdowie zatrzymasz odlac/rozprostowac nogi i juz auta nie odpalisz. Ty serio nie potrafisz czytac ze zrozumieniem
  • Odpowiedz
tak, tutaj o tym wspomniałeś:

Nie wydaje mi sie zeby mogli wylaczyc auto w trakcie jazdy

@TomSz: Ty serio nie potrafisz czytac ze zrozumieniem wiec dalej nie czytam. Zakonczy ta jalowa dyskusje poki sie nie nauczysz czytac ze
gorzki99 - >tak, tutaj o tym wspomniałeś:

Nie wydaje mi sie zeby mogli wylaczyc auto...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@gorzki99: najlepsze jest to, że uczepiłeś się czegoś nie tylko nieistotnego ale i nie na temat i niesamowicie prostego do rozwiązania, a drążysz temat dalej.
  • Odpowiedz
@szczepan325: Dokladnie tak, to sa pacholeta z mentalnoscia niewolnika. Ich mokry sen to by wszystkim zalozyc takie samo homonto jakie dla siebie przewidzieli. Nieuchronnosc kary owszem, lecz poki sie nic nie dzieje to mozna zapierdzielac ile czlowiek chce i ile fabryka daje. Takim zamordystom obce jest pojecie wolnosci jednostki jesli nie robi krzywdy innym. To komunistyczne myslenie rabowania wolnosci bo cos moze sie wydarzyc jest typowe dla takich mozgow.
  • Odpowiedz