Aktywne Wpisy

tesknilam_ +25
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać

#raportzpanstwasrodka nieletnia nałożnicą spoconego została matką, serdecznie gratulujemy. Tajemnica rozwiązana, dlaczego kopnęła w cztery litery palmowego i zniknęła ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_5838
Pobierz

Dzisiejszej nocy miałem sytuację, ktora powtarza mi sie regularnie. Mianowicie przed pójściem spac złapał mnie głód i trzymał całą noc. Całą noc coś jadłem, aby zatrzymać ten głód ale nic nie dawało. Po prostu jakby ten pokarm przepływał przez żołądek niezauważony. Oczywiście nie musze wspominać ze całej nocy kompletnie nie spałem. O huy tutaj chodzi? To jest znane w medycynie?
#silownia #dieta #medycyna
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Przyszedł chłop do karczmy i mówi:
— Głodny jestem jak wilk, dajcie coś zjeść.
Karczmarz patrzy na niego i mówi:
— Zjem ci dam, ale najpierw sprawdzimy, czy naprawdę głodny. Masz tu wiadro wody, wypij
A ile i co jesz na kolację? Jak nie zjem porządnej kolacji takiej na 1200-1500 kcal czystej michy to się wybudzam w nocy z głodu xD.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Rano nakofeinowanie w takiej ilości, żeby nie zaburzyło snu ani funkcjonowania, brak posiłku, żeby oszczędzić kalorie na wieczór
Po południu - duży, objętościowy posiłek, zupa, dużo warzyw itp.
Wieczorem duży w miare gesty energetycznie posiłek, ale bez tony warzyw i płynów, tak żeby osiągnąć ten sweet spot nie wybudzania się z głodu i nie wybudzania się z parcia na