Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z nocnym głodem?
Dzisiejszej nocy miałem sytuację, ktora powtarza mi sie regularnie. Mianowicie przed pójściem spac złapał mnie głód i trzymał całą noc. Całą noc coś jadłem, aby zatrzymać ten głód ale nic nie dawało. Po prostu jakby ten pokarm przepływał przez żołądek niezauważony. Oczywiście nie musze wspominać ze całej nocy kompletnie nie spałem. O huy tutaj chodzi? To jest znane w medycynie?

#silownia #dieta #medycyna

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim to ja może nie odpowiem, tylko sucharem rzucę

Przyszedł chłop do karczmy i mówi:
— Głodny jestem jak wilk, dajcie coś zjeść.
Karczmarz patrzy na niego i mówi:
— Zjem ci dam, ale najpierw sprawdzimy, czy naprawdę głodny. Masz tu wiadro wody, wypij
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
bezwzględny-optymista-79: @utilek: u mnie się sprawdza:
Rano nakofeinowanie w takiej ilości, żeby nie zaburzyło snu ani funkcjonowania, brak posiłku, żeby oszczędzić kalorie na wieczór
Po południu - duży, objętościowy posiłek, zupa, dużo warzyw itp.
Wieczorem duży w miare gesty energetycznie posiłek, ale bez tony warzyw i płynów, tak żeby osiągnąć ten sweet spot nie wybudzania się z głodu i nie wybudzania się z parcia na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Postaraj sie rozplanowac w taki sposob plan zywienia zeby pierwszy posilek w ciagu dni * domyslam sie ze bedzie to sniadanie * bylo jak najpozniej a ostatni posilek w ciagu dni 1/1.5h przed snem staraj sie unikac ( tluszczy trans ) , poniewaz moga one negatywnie wyplywac tez na sen , trawienie
  • Odpowiedz