Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +338
#warszawa I o co się tak przypiedalasz, społeczniaku? Ja tylko na chwilkę, a poza tym wszyscy tak robią. A tak w ogóle to jest "wypas" auto, więc mogę więcej, frajerze!
#polskiedrogi a raczej chodniki i ścieżki rowerowe xD
#polskiedrogi a raczej chodniki i ścieżki rowerowe xD
źródło: MiastoUrsynow HCbbgfobsAAS3-J
Pobierz
pepepanpatryk +14
Absolutnie nie szkoda mi śmiecia, który po pijaku siada za kierownicę, ba nie mam problemu z tym, że mu skonfiskowali auto. Ale nie rozumiem dlaczego ten samochód został włączony do służby? Najpierw upalał go jakiś seba alkus a teraz będzie legalnie upalał seba z policji.
Czy nie powinno być tak że samochody, które są używane przez służby powinny nie wiem spełniać jakieś kryteria? Powiedzmy że pomijalna sprawa ale kto to będzie tankował,
Czy nie powinno być tak że samochody, które są używane przez służby powinny nie wiem spełniać jakieś kryteria? Powiedzmy że pomijalna sprawa ale kto to będzie tankował,
źródło: images
Pobierz

Dzisiejszej nocy miałem sytuację, ktora powtarza mi sie regularnie. Mianowicie przed pójściem spac złapał mnie głód i trzymał całą noc. Całą noc coś jadłem, aby zatrzymać ten głód ale nic nie dawało. Po prostu jakby ten pokarm przepływał przez żołądek niezauważony. Oczywiście nie musze wspominać ze całej nocy kompletnie nie spałem. O huy tutaj chodzi? To jest znane w medycynie?
#silownia #dieta #medycyna
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Przyszedł chłop do karczmy i mówi:
— Głodny jestem jak wilk, dajcie coś zjeść.
Karczmarz patrzy na niego i mówi:
— Zjem ci dam, ale najpierw sprawdzimy, czy naprawdę głodny. Masz tu wiadro wody, wypij
A ile i co jesz na kolację? Jak nie zjem porządnej kolacji takiej na 1200-1500 kcal czystej michy to się wybudzam w nocy z głodu xD.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Rano nakofeinowanie w takiej ilości, żeby nie zaburzyło snu ani funkcjonowania, brak posiłku, żeby oszczędzić kalorie na wieczór
Po południu - duży, objętościowy posiłek, zupa, dużo warzyw itp.
Wieczorem duży w miare gesty energetycznie posiłek, ale bez tony warzyw i płynów, tak żeby osiągnąć ten sweet spot nie wybudzania się z głodu i nie wybudzania się z parcia na