Aktywne Wpisy

Hortennsia +25
Oglądałem kiedyś Amandę od #kiszak i pysznych ziemniaczków. Na początku robiła fajne cosplaye do streamowanych gier.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
źródło: temp_file8491422774735353148
Pobierz
wfyokyga +20
POLSKA GUROM 🇵🇱🇵🇱🇵🇱💪💪💪
źródło: temp_file3697954566000702282
Pobierz

źródło: da1046179b8e50d60b259720116c3bb95cedf2efd62ca908c781fd7bff27282a
PobierzTweety ciemnogrodzianina Dudy to obciach i wstyd. Tweety europejskiego Donalda to metafizyka, spotkanie z najwyższym. Po raz kolejny dzisiaj rozwaliliście mi całkiem nowy hipokryzjometr, tuskoidy.
źródło: obraz
PobierzŻurek to jest obiektywnie odklejony człowiek.
Twoja narracja dociera jedynie do ludzi którzy nie mają pojęcia kim Żurek jest. ¯_(ツ)_/¯
Oho, już się zlecało IQ80 special forces.
źródło: obraz
PobierzJedyne co może to na drugą stronę nawalać. Powiedz coś dobrego o naszym prezydencie dawaj.
źródło: michael-scott-drinking-scotch-and-splenda
PobierzPolecam książkę "Polska na wojnie". Pisana przez osobę, którą ciężko uznać za przychylnego prawicy. Choćby postawą w 2022 roku, Duda zasłużył na szacunek.
@anty_gov:
źródło: 9788366219908
Pobierzbtw
to brzmi jak belfer w podstawowce
Powiedz jakoe studia i jakie podyplomowki zrobiles :)
I zaraz wszystko będzie jasne