Aktywne Wpisy

new-object +463
Jakby ktoś się zastanawiał, jak działa ABS, i wszystkie te systemy DTC, poślizgu, "ciśnienia kół" itp.
To w sumie bardzo proste jest w konstrukcji. Na każdej osi koła w samochodzie jest zainstalowany taki pierścień/ring (4 takie ringi i czujniki).
Gdy oś się kręci, to komputer poprzez ten czujnik po prostu liczy przerwy na tym ringu poprzez czujnik hala (wykrywa pole magnetyczne).
No i komputer poprzez te przerwy w tym pierścieniu, liczy sobie prędkość każdego z
To w sumie bardzo proste jest w konstrukcji. Na każdej osi koła w samochodzie jest zainstalowany taki pierścień/ring (4 takie ringi i czujniki).
Gdy oś się kręci, to komputer poprzez ten czujnik po prostu liczy przerwy na tym ringu poprzez czujnik hala (wykrywa pole magnetyczne).
No i komputer poprzez te przerwy w tym pierścieniu, liczy sobie prędkość każdego z
źródło: image
Pobierz
Krupier +217
Dałem z siebie całe 30%. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pseudo kuchareczka @arinkao nie ma podjazdu do @moll. Fakt, nie opinia.
#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #gotowanie #jedzenie #heheszki
Pseudo kuchareczka @arinkao nie ma podjazdu do @moll. Fakt, nie opinia.
#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #gotowanie #jedzenie #heheszki
źródło: obraz
Pobierz

Sprzedałem telefon Samsung A53, przywróciłem wcześniej do ustawień fabrycznych. Nie usunąłem wcześniej konta google.
Nowy właściciel właśnie do mnie dzwonił, ze nie może zalogować się do telefonu, bo wola o hasło do mojego konta.
Można to jakoś obejść, abym się nie musiał mu podawać mojego hasła?
#pytaniedoeksperta #telefony #google #samsung #kicopyta
https://myaccount.google.com/device-activity
Jak w tym telefonie dasz opcję "Wyloguj się", to zniknie z listy. Może wtedy da radę bez konkretnego konta?