Codzienne przypomnienie, że większość troglodytów wykrzykujących ksenofobiczne hasła w strone ukraińców, to właśnie tacy ludzie.
Pijaczek bez koszulki chlejący p--o w centrum miasta i żebrający o pare złotych na kolejne p--o, ale pracy i mieszkania to on nie może znaleźć przez Ukraińców. Przypominam, że jak ktoś mówi rzeczy typu "Stop banderyzacji polski", "stop ukrainizacji polski" to na 99% jest to właśnie osoba takiego kalibru
Przypominam, że jak ktoś mówi rzeczy typu "Stop banderyzacji polski", "stop ukrainizacji polski" to na 99% jest to właśnie osoba takiego kalibru
@PierdekAlonso: mnie najbardziej skręca jak słyszę/czytam napis POLAK W POLSCE GOSPODARZEM odrazu mam automatycznie w głowie obraz taki co napisałeś a nawet gorzej, ja to w głowie czytam takim tępym głosem typowego matiego i seby z osiedla po ukończeniu akademi chłopskiego rozumu
@eSUBA94 @PierdekAlonso nie zauważyliście ale nastroje antyukraińskie są coraz częstsze wśród normalnej części społeczeństwa. Myślisz że 20% głosujących na Konfe plus Braun to same patusy? XD zobacz rozkład głosów, albo nie, po wyborach 2027 zobaczysz
@PierdekAlonso: rownie czesto ten kto tak mowi sam jest/byl emigrantem @KOLEGAMAMY: tak, wiemy ze Polske opanowała patologia bez szkoły za to z mordami pełnymii "patriotyzmu" i nienawisci do innych
@PierdekAlonso: i to nie jest problem tylko szlachta dzięki której mogę na jego nic nie robienie płacić podatki, to jest wartościowy obywatel a nie jakiś pracujący płacący podatki trener czy też tokarz
Codzienne przypomnienie, że większość troglodytów wykrzykujących ksenofobiczne hasła w strone ukraińców, to właśnie tacy ludzie.
@PierdekAlonso: Już kilka lat temu zwróciłem uwage na to ,że jak były przypadki pobicia jakichs obcokrajowców to w notce o polskich napastnikach stało dziwnie czesto, że ''karany, bezrobotny - i czasami jeszcze pod wpływem alkoholu''.
@KOLEGAMAMY: zdaje sobie sprawę, ponadtwo masa wosjkowych głosuje na konfe ORAZ BRAUNA i dziwię się czmeu kosiniak udaje że nie widzi tego problemu zrobić audy ile wojskowych chce być w NATO i wyciągnąć konsekwencje czemu w ogóle jacyś szeregowi nie chcą być nato a wiedzę na ten temat biorą z tiktoka i kanału atora na YT
Pijaczek bez koszulki chlejący p--o w centrum miasta i żebrający o pare złotych na kolejne p--o, ale pracy i mieszkania to on nie może znaleźć przez Ukraińców. Przypominam, że jak ktoś mówi rzeczy typu "Stop banderyzacji polski", "stop ukrainizacji polski" to na 99% jest to właśnie osoba takiego kalibru
#polityka #ukraina #wojna #bekazkonfederacji #bekazpisu #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: image
Pobierz@PierdekAlonso: mnie najbardziej skręca jak słyszę/czytam napis POLAK W POLSCE GOSPODARZEM
odrazu mam automatycznie w głowie obraz taki co napisałeś a nawet gorzej, ja to w głowie czytam takim tępym głosem typowego matiego i seby z osiedla po ukończeniu akademi chłopskiego rozumu
do pracy nie bo ukraina zabiera
@KOLEGAMAMY: tak, wiemy ze Polske opanowała patologia bez szkoły za to z mordami pełnymii "patriotyzmu" i nienawisci do innych
@PierdekAlonso: Już kilka lat temu zwróciłem uwage na to ,że jak były przypadki pobicia jakichs obcokrajowców to w notce o polskich napastnikach stało dziwnie czesto, że ''karany, bezrobotny - i czasami jeszcze pod wpływem alkoholu''.
zrobić audy ile wojskowych chce być w NATO i wyciągnąć konsekwencje czemu w ogóle jacyś szeregowi nie chcą być nato a wiedzę na ten temat biorą z tiktoka i kanału atora na YT