Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: z tego co piszesz to wy nawet oficjalnie razem nie jesteście, a już planujecie wspólne mieszkanie? Dużo nieścisłości tu widzę. Jeszcze ten tekst: dziewiętnastka nie chce mi dać, więc może porzucić temat związków na dobre. Znam dziewczyny, które majty na d00pie do ślubu trzymały, a ślub był po trzydziestce ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Przecież nawet pisałem, że sama od siebie to inicjuje...

@mirko_anonim: na tyle ogólnie, że patrząc na ludzi na wykopie, to mogło ci równie dobrze chodzić o przytulenie.

Ale nie chce tego robić z byle kim, tylko musi być pewna co do tej osoby

Tylko moim zdaniem czas już chyba nadszedł, i zwyczajnie przykro mi z tego powodu, że muszę być aż tak "testowany". Ile to ma
  • Odpowiedz
@mirko_anonim

Ty będziesz czekał i tam dawał jej czas żeby się oswoiła itd. Jeszcze Ci na górze różowe piszą, że ona potrzebuje bezpieczeństwa itd. XD a już tam wiadomo kto kręci korbą, napisze do niej mokebe i odda mu się cała w pobliskich krzakach i nie będzie potrzebowała czasu ani nic.
  • Odpowiedz
Po za tym że to bait i ściana tekstu na którą szkoda życia to jak na 3 spotkaniu nie ma peklowania to znaczy że go nie będzie wcale. I niezależnie od tego czy trafisz na dziewicę czy przechodzony model bo tą pierwszą można zaliczyć i na pierwszym spotkaniu.
  • Odpowiedz