Aktywne Wpisy

maikeleleq +54
Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z rakiem który rozprzestrzenił się momentalnie po organach… Nie wiem co jest grane ale ostatnio wokół mnie choruje tyle osób na raka że to jest niepojęte
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Badmanek +174
#milliebobbybrown #logikarozowychpaskow #strangerthings
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
źródło: temp_file3989706549420523953
Pobierz

Ja już nie wierzę w wyjście z samotności. Chodźbym na głowie stanął to nic się nie zmieni. Od ponad 5 lat chodzę od jednego terapeuty do drugiego i nic. Problemy z relacjami? Jakie problemy z relacjami, jeśli na messengerze pusto, wyrzucają mnie z każdej pracy mimo wykonywania obowiązków poprawnie, a w innych miejscach mobbing. A co dopiero mówić o miłości.
Ja już sobie checklisty robię co zrobiłem źle i nic. Miałem pasażera to mówił że ludzie sami inicjują z nim kontakt. Nie chce mi się już tego rozwijać.
#samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@De_Fault: Masz na mysli ameryka pld?
Obecnie jestem w Azji i potwierdzam to co mowisz. Tutaj rozmowa z kobieta to zupelnie inny poziom. Umawianie sie na jakies randki czy spacerki, to na aplikacjach mega latwa sprawa. I wcale nie trzeba ze nie placic wbrew obiegowej opinii. Chociaz trafilem jedna, co plakala ze nie ma na razie kasy itd. ale ciuszki modne na sobie miala ( ͡° ͜
Łehhhhhhhhhhhhh
źródło: 1000000491
Pobierz