Aktywne Wpisy

Ile w was zostało z dawnego siebie?

Leosiaa +8
zajebisty interes zrobiłem
kredyt na 30 lat na mieszkanie 40m
efekt:
sąsiadka z góry n--------a we wszystko jakby kung fu trenowała ze ścianami, robi pranie 3 razy dziennie (21 razy tygodniowo)
za ścianą przy samym łóżku w sypialni mają kuchnię gdzie n----------ą garami non stop, słychać ich rozmowy
pode mną chlop jara szlugi 30 razy dziennie i otworzenie okna kończy się ciągłym smrodem w całym mieszkaniu
kredyt na 30 lat na mieszkanie 40m
efekt:
sąsiadka z góry n--------a we wszystko jakby kung fu trenowała ze ścianami, robi pranie 3 razy dziennie (21 razy tygodniowo)
za ścianą przy samym łóżku w sypialni mają kuchnię gdzie n----------ą garami non stop, słychać ich rozmowy
pode mną chlop jara szlugi 30 razy dziennie i otworzenie okna kończy się ciągłym smrodem w całym mieszkaniu

Nie wiem jak zacząć ten wpis, bo podejście do tematu może się wydać u wielu głupie, albo po prostu pozbawione jakiejkolwiek wiedzy.
Chciałbym rozpocząć życie seksualne, jeśli tak się mówi. Mam 24 lata, co prawda miałem swój pierwszy raz trzy lata temu, z pierwszą i jedyną dziewczyną w moim życiu, gdzie zwiazek nie przetrwał próby czasu.
Ostatnio wiele się mówi o chorobach wenerycznych, jak to np Ukraińcy przynieśli do nas HIV i jak mawiały wpisy jest ciężko. Sam znam osobę, która po czwartym partnerze seksualnych złapała ten syf, więc życie ma z głowy. I tak się zastanawiam czy faktycznie w dzisiejszych czasach celibat i skazanie na wieczną masturbację i sekslalkę to jedyne wyjście. Czytałem wykop, że jedni mówią, że guma wystraczy, inni, że wystraczy nie mieć shona, który dawał 30 facetom, moim zdaniem niestety nie da się przewidzieć, musiałbym chyba wynająć prywatnego detektywa.
Wiem, że ktoś może się nawet śmiać z wpisu, ale niestety mam właśnie taki a nie inny dylemat. Podziwam osoby, ktore mają bogate życie seksualne i są zdrowe pod kątem chorób wenerycznych.
#s--s
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
I nie trzeba prowadzić rozwiązłego stylu życia, wystarczy niewierny partner, a i nawet po tatuażu, zabiegach medycznych można coś złapać (WZW na przykład).
A jak nie na poważnie to tylko guma i żadnego FBG czy cunnilingusa.
No to brednie czytałeś. Poniżej link do Biuletynów PZH. Możesz się sam zapoznać z