Aktywne Wpisy

Zopyross +192
Zauważyliście, ile kobiet ma pobazgrane ręce? Myślałem, że to domena biedronek/żabek, ale byłem ostatnio pobierać krew i miła pani w recepcji przyozdobiła sobie rękę praktycznie od dłoni aż po biceps, wygląda, jakby się umazała błotem. Poszedłem dokupić Vigantol (brak witaminy D3 obniża testosteron, pamiętajcie o tym) a w okienku farmaceutka wita mnie z rękoma, jakby chodziło po nich stado mrówek, wzorek na każdym palcu i nadgarstku. Siedzieć 8h dziennie za kasą, żeby
źródło: ttz
Pobierz
czerwonykomuch +177
Prezes Starbucksa zarobił 6666x więcej niż jego średnio zarabiają jego pracownicy.
Nie dziesięć. Nie sto. Sześć tysięcy sześćset sześćdziesiąt sześć razy tyle.
Tak właśnie wygląda patologiczny, pożerający sam siebie w nieograniczonej pazerności system, którym jest schyłkowy kapitalizm. Młody człowiek, idący do pierwszej pracy do Starbucksa, nie ma najmniejszych szans konkurować z kapitalistami na wolnorynkowych zasadach poprzez założenie w przyszłości własnego biznesu, bo zostanie zgnieciony ogromną przewagą kapitałową klasy posiadającej. Ba, pomimo że
Nie dziesięć. Nie sto. Sześć tysięcy sześćset sześćdziesiąt sześć razy tyle.
Tak właśnie wygląda patologiczny, pożerający sam siebie w nieograniczonej pazerności system, którym jest schyłkowy kapitalizm. Młody człowiek, idący do pierwszej pracy do Starbucksa, nie ma najmniejszych szans konkurować z kapitalistami na wolnorynkowych zasadach poprzez założenie w przyszłości własnego biznesu, bo zostanie zgnieciony ogromną przewagą kapitałową klasy posiadającej. Ba, pomimo że
źródło: IMG_9253
Pobierz

Boje się że nas najada z zaskoczenia. Budzisz się rano i nagle widzisz ruskich żołnierzy w swoim domu w swojej kuchni. Co robisz? Bronisz żony i dzieci czy też poddajesz się? Nie masz broni bo w PL nie potrzeba i heheszki z Ameryki bo oni majaom i majom zamachy a my spokój.
Potem wywiad Tuska czy Kosińska z Rumunii który mówi że rząd zdalny ma pod kontrolą sytuację. Ruskie grabia i nie wiadomo co myśleć. Boje się ataku.
Atak z zaskoczenia. Jedna noc wystarczy
#wojna #rosja #ukraina
@blackghost: jesteś głupi tak sam z siebie czy rubelki dostajesz? Miesiące przed inwazją onuc na Ukrainę widać było gromadzenie się wojsk pod granicą.
Potem będzie płacz i lament na wypoku bo jak to tak nasze państwo nas nie ostrzegło a my nie przygotowani.
@blackghost: Jeszcze to ty niedługo użyźnisz pola ukrainy, zdychacie i takie są fakty i ty też niedługo zdechniesz w męczarniach, ukrów nam wystarczy.
@NocnyFuriat: Ty ale jak ty sie trzesiesz i boisz o Rosjan to co za roznica z jakiej licencji masz bron? Jak masz kolekcjonerska a ruskie soldaty beda ci brac kobiete na gwalt to
Przykład Ukrainy pokazał, że aby dokonać ataku z zaskoczenia najpierw trzeba sie pól roku do tego przygotowywać :)
@Pawery1: Władze bedą wiedzieć i będą powoływać rezerwę. Owszem można sie od tego migać, uważajac że pojedyncze osobniki z bronią palną lepiej będą bronic polskich rodzin przed ruskimi niż zorganizowane formacje wyposażone w sprzęt wojskowy.
@piteross: Ze skwareczkami i cebulką.Mniam
Niech się nie zes@ja
Ja tam nie czuję zagrożenia ze strony Rosji
Bardziej się boję że nasi zdrajcy-politycy rzucą nas (bo sami spierd@la) na wojnę przeciw Rosji
Twój stary mógł być przegrywem ale tego nie jestem w stanie stwierdzić ale co do ciebie nie ma wątpliwości bo masz 40k akcji na mirko, nigdy pewnie trawy nie dotknąłeś i pewnie w ręce 500 złoty nie miałeś więc utkaj chlebak bo jak myślisz że jak ktoś ma ciężko to jest przegrywem.
A matura oststecznie zdałem na 85% :)