Wpis z mikrobloga

• 1053
@WodaPitnaJest: myślę że, jakby się dokopali do zdjęć niebieskich, którzy szkalują kobiety w necie, to wnioski byłyby podobne xD. Ameryki nie odkryłeś, że mało atrakcyjni i zakompleksieni ludzie będą mieć w sobie więcej żółci
  • Odpowiedz
@somskia Otóż nie koniecznie, obejrzyj sobie wczorajszą rozmowę Jankowskiego ze zwolennikiem praw mężczyzn. Jednak jest różnica, oczywiście to był tylko jeden przedstawiciel a pozostali może i się wpisują w ten model że zdjęcia, możliwe że tak jest. W każdym razie tak sobie je wyobrażam, widząc marsze równości i te panie od Lempart.
  • Odpowiedz
@somskia: świat jest skonstruowany tak że u wszystkich zwierząt to płeć męska jest piękniejsza. Jak widać u ludzi też bo mężczyźni nie muszą się malować
  • Odpowiedz
myślę że, jakby się dokopali do zdjęć niebieskich, którzy szkalują kobiety w necie, to wnioski byłyby podobne

@somskia: Odnoszę wrażenie że coś takiego nie istnieje, obecnie chyba nie ma miejsca w intrenecie gdzie niebiescy opiniowali sobie różowe z imienia i nazwiska czy są spoko do związku. To już nie pierwsza taka grupa gdzie różowe oceniają gości czy warto się z nimi spotykać, nie wiem do czego to można przyrównać do
  • Odpowiedz
ze zwolennikiem praw mężczyzn.

@dzieju41: ale nie widzisz różnicy, między walką o prawa mężczyzn/kobiet, a nienawiścią, mizogonią/mizoginią?
To są totalnie dwie osobne sprawy

Też od lat dość mocno staram się zabierać głos w kwestii praw mężczyzn i próbuję walczyć z wersją feminizmu, która zakłada, że to kobiety zawsze są skrzywdzone.
Określam się raczej antyfeministą. Ale to nie oznacza, że nienawidzę kobiet. Bo bardzo często bronię też ich racji.
  • Odpowiedz
@WodaPitnaJest: a teraz dajcie zdjęcia mężczyzn bo… kto to rucha? xD pewnie nawet przystojne typy tylko zdesperowane lub typu „ja to trzy naraz obracam” ale nie mówią że takiej urody obracają xD
  • Odpowiedz
@WodaPitnaJest: kobiety: tworzą apkę do przestrzegania innych kobiet przed toksykami
mezczyzni: nękają ów kobiety XD I leakują ich dane xDD
sami udowadniacie, ze ta apka byla potrzebma.
  • Odpowiedz