Wpis z mikrobloga

@rayman_s Bardzo pomaga znalezienie przyjaciół czy jakiejś luźnej grupy ludzi np. jakiś niewielki serwer discord z dobrymi ludźmi którzy są empatyczni i podniosą na duchu. Kiedy zostajesz sam i nie masz nikogo komu się możesz pożalić i porozmawiać choćby o pogodzie czy gierkach to wtedy zaczyna się jazda na dno.
  • Odpowiedz
  • 2
@rayman_s: Wrzuciłem to nie po to, żeby robić z czegoś bekę, tylko żeby w lekko humorystyczny sposób zwrócić uwagę na coś poważnego. Niestety wielu facetów naprawdę nie ma przestrzeni, żeby się wygadać albo przyznać, że coś ich przerasta. Bo „trzeba być twardym”, bo „faceci nie płaczą”, bo „kogo to obchodzi”. I właśnie przez to często duszą wszystko w sobie, aż w końcu zaczyna być naprawdę źle. Ten mem to tylko
  • Odpowiedz
  • 3
@rayman_s *więc nikogo to nie obchodzi bo nie poprosisz nikogo o pomoc.
Czego nie zrobi heteroseksualny mężczyzna żeby nie pójść na terapię
  • Odpowiedz
@rayman_s mnie jako różowa zawsze w-------o to że nie mogę ubrać się jak chcę bo od razu Grażynki robią Co psychoanalizę typu: drugi raz w tym samym dresie? No to masz depresję.
Tymczasem u chłopów? W------e. Miałam typów na studiach którzy przez cały rok chodzili w jednych ciuchach i nikt o nic nie pytał. Każdy miał ich w dupie.
  • Odpowiedz
bo od razu Grażynki robią Co psychoanalizę typu: drugi raz w tym samym dresie? No to masz depresję.

@szynszyla2018: dosłownie nikt tak nie robi

Miałam typów na studiach którzy przez cały rok chodzili w jednych ciuchach i nikt o nic nie pytał. Każdy miał ich w dupie.

jak ktoś cały rok chodzi w tych samych ciuchach to otoczenie na 100% to zauważa i cisnie z niego beke. nawet za dzieciaka
  • Odpowiedz
  • 10
@hpiotrekh: I co specjaliści poklepią po pleckach każą pobiegać zjeść serek wiejski wyjść do ludzi 300 zł się należy tak to widzę bo to przerabiałem
  • Odpowiedz
@wonsz337: Za czasów covid to faktycznie można było znaleźć fajne osoby, później serwery poumierały i ludzie sie ulotnili.
Sam szukałem ostatnio i niestety, żadnych sensownych serwerów.
  • Odpowiedz
po ostatnich wylogowaniach wykopków nie powinno się tak nawet pisac. Są telefony dla takich osób. Są specjaliści. Trzeba iść po pomoc jak trzeba.

@hpiotrekh:

Kto się niby wylogował ostatnio poza Wudwaka?
  • Odpowiedz