Wpis z mikrobloga

czy można na myjni samochodowej wyprać dywan,
nie dywanik samochodowy tylko normalny taki jak ludzie mają w mieszkaniach na ścianie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tak go rzucić na podłogę i pojechać z pianą, płukaniem
czy mnie stamtąd wywalą?

#samochody #diy
heniek_8 - czy można na myjni samochodowej wyprać dywan, 
nie dywanik samochodowy tyl...

źródło: dywan-na-scianie

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@heniek_8: spokojnie dasz radę, ja jak łożyska wymieniałem w bębnie od pralki to cały tam zaniosłem i wypłukałem. Tylko z dywanem będzie gorzej bo jak nasiąknie wodą to go nie podniesiesz.
  • Odpowiedz
@heniek_8: za stówkę masz wypożyczenie zajebistego odkurzacza z dobrą chemią w cenie w sklepach komfort. I sobie elegancko pierzesz dywany w domu, kanapy i tapicerkę w aucie możesz jeszcze obskoczyć przy okazji.
  • Odpowiedz
Na myjni zrobię za 5, 20 razy taniej kany nie patrzeć

@kastrator2: i kładziesz dywan w ten cały syf zmyty z poprzednich sampchodów. No super mycie, zamiast kulturalnie we własnym domku
  • Odpowiedz
@heniek_8: zamiast kombinować, niszczyć dywan i ryzykować to na olx wynajmiesz specjalny odkurzacz z proszkiem i nim o---------z kanapę dywany i samochód w środku.
  • Odpowiedz
@heniek_8: to jest zajebisty pomysł dopóki go nie wykonasz xD. Taki dywan to będzie w pierun ciężki, będzie z niego się lać w samochodzie. Zaoszczędzisz 150PLN na praniu dywanu, ale za to wydasz 250PLN na czyszczenie tapicerki samochodu z plam po mokrym dywanie. Deal życia ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Po prostu wpisz pranie dywanów w google i zobacz cennik. Widziałem na YT jak gościu pierze dywany
  • Odpowiedz
są takie klipsy do zawieszenia z boku na większości myjni

@Tetsuya: wiem, tylko to klipsy do wycieraczek. I na takiej wysokości, że przypniesz tylko mały dywan
  • Odpowiedz