@donatien-de-sade: każdy premier wymaga od swojego rządu jednego - pełnego podporządkowania. Masz głosować tak jak on chce. "Własne zdanie" w partii i rządzie jest wysoce nieodpowiednie.
którzy głosowali na coś o 180 stopni innego a dostają PiS na sterydach xD
@JanuszGruz: Głosowali na mniejsze zło niż PiS i to dostają, założę się że znakomita większość po prostu chciała mniejszą chujnię i nie oczekiwała nic dobrego, tylko mniej chujni i to dostają.
@JanuszGruz: no do zwykłego PiSu to trochę im brakuje, a co dopiero na sterydach ;d ja wiem, że to nie jest najlepszy rząd ale operujmy na pewnej skali ;d
@Nighthuntero: Tusk to zaraz stworzy jakieś ministerstwo prawdy i faktów żeby mu przytakiwali na każdym kroku, ponoć kaczyński miał być dyktatorem, ale to Tusk kreuje się na takiego, oczywiście nawet na to się nie nadaje.
Ciekawe czy po dwóch latach będzie można nieironicznie nazywać PiS dużo mniejszym złem.
#bekazlewactwa #bekazpo #4konserwy #polityka
źródło: image
Pobierz@JanuszGruz: Podpowiadam:
Nie myślą.
@JanuszGruz: Głosowali na mniejsze zło niż PiS i to dostają, założę się że znakomita większość po prostu chciała mniejszą chujnię i nie oczekiwała nic dobrego, tylko mniej chujni i to dostają.
@JanuszGruz: W którym miejscu? XD
@JanuszGruz: Mają to w dupie i dalej będą na niego głosować. To są kultyści. Niczym się nie różnią od moherów wgapionych w Republikę.
Nawet tutaj neuropki się tłumaczyły że mają gdzieś 100 konkretów byle tylko pisiorów rozliczyli (czego i tak nie zrobili więc pewnie bramka
@Greg36: XD tak dostają mniej dlatego już po 2 latach im się rząd rozwala i ludzie są gotowi na coś innego głosować
@FoolyKewly: A pamiętasz jak Macierewicz był szefem MONu? To była ta mniejsza chunia?
Ciekawe czy po dwóch latach będzie można nieironicznie nazywać PiS dużo mniejszym złem.