Aktywne Wpisy
lenovo99 +3
Jaka gra na początek przygody z planszówkami? Coś do 100 zł żeby było od 2 do 4 osób.
#grybezpradu #gryplanszowe
#grybezpradu #gryplanszowe

akNe +82
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Komentarz usunięty przez autora
Jak się rodzi nowy związek? Normalnie,. W łóżku.
@szarytkarz: skąd wiesz, że szczęśliwy xd Z facebooka?
@szarytkarz: nie, nawet jeżeli powierzchownie, jakiś czas tak wygląda.
Jeżeli jeden z partnerów potrafi zdradzać (a drugi ją przyjąć) to już samo w sobie świadczy o charakterze tej osoby. To się nie zmienia, to jedna z głęboko siedzących cech. Może się utrzymać taka relacja nawet parę lat, może być ślub, dzieci, ale prędzej czy później powtórzą się stare schematy. W psychologii to dość znany temat
@szarytkarz: tutaj się nic nie zmienia xD Baba stwierdza, że dobija do ściany lub pojawił się lepszy jeleń i go wkręca, a na koniec beciakuje.
oj, "szczęście", to pojęcie względne. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niektórzy faceci są na takim etapie, że dzień bez darcia mordy przez babę traktują jako szczęśliwy, a dla kobiety taki poddańczy przygłup dający kasę, to też "szczęście".
Podsumowując, jak
Po dwóch latach sam zerwałem, bo nie mogłem jej w niczym, nigdy zaufać, mimo, że nigdy nie było sygnałów, że mnie zdradza.
( ͡° ʖ
@szarytkarz: najgorsze sa takie co przez kilka lat nie potrafia powiedziec ze kogos maja tylko zyjesz w tym amoku i glupiej nadziei i sie jeszcze ludzisz i cie to rujnuje. kiedys to zdrady przynajmniej wychodzily teraz sa zatuszowywane do granic mozliwosc tak ze nigdy sie nie dowiesz