Wpis z mikrobloga

Ktoś wie jak włączyć rozszerzenie uBlock Origin na chrome? Nie usunęli mi go ale przy ostatniej aktualizacji 2 dni temu mi go wyłączyli i nie da się włączyć. Już raz mi go wyłączyli kilka miesięcy temu ale udało mi się jakoś włączyć, ale już nie pamiętam jak.
Używam tej przeglądarki rzadko, ale jednak czasem jeszcze używam. YT dobrze chodzi na niej i ma dobrego tłumacza, bo np tłumacz z FF jest do kitu. Przeglądanie neta bez adblocka jest dla masochistów, ja nie potrafię. Będę wdzięczny za pomoc, najlepiej by mnie satysfakcjonowało jak to rozszerzenie włączyć.
#komputery #internet #kiciochpyta #chrome
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@StonkaM: Piszesz o tym adguard dla windows. Tego na razie nie instalowałem bo nie wiem czy bezpieczne, muszę o tym więcej poczytać. Wrzuciłem tylko rozszeżenie do chrome.
Zerknąłem na reddita i tam gość kupił rodzinną subskrypcję dożywotnią za 29$ na StackSocial. Teraz rodzinna jest 39$, ale rodzinnej nie potrzebuję a dla jednej osoby lifetime jest za 30 dolców. Pomyślę jak więcej o tym poczytam. Używasz tego adguard dla windows? Warto
  • Odpowiedz
@aldi7x tak, używam tej wersji na windows, a to dlatego, że najpierw zacząłem korzystać z adguarda na telefonie (ʘʘ)
Później zainstalowałem na Windowsie, bo zaczynały być takie sytuacje, że Adblock którego używałem jako rozszerzenie do przeglądarki zaczął mi generować więcej monitów o tym, że jakaś strona prosi o wyłączenie adblocka - z adguardem nie mam tych problemów.
A 30 dolarów - no sporo, ja swoją rodzinną wyrwałem
  • Odpowiedz