Aktywne Wpisy

Tyrande +278
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +74
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Używam tej przeglądarki rzadko, ale jednak czasem jeszcze używam. YT dobrze chodzi na niej i ma dobrego tłumacza, bo np tłumacz z FF jest do kitu. Przeglądanie neta bez adblocka jest dla masochistów, ja nie potrafię. Będę wdzięczny za pomoc, najlepiej by mnie satysfakcjonowało jak to rozszerzenie włączyć.
#komputery #internet #kiciochpyta #chrome
Zerknąłem na reddita i tam gość kupił rodzinną subskrypcję dożywotnią za 29$ na StackSocial. Teraz rodzinna jest 39$, ale rodzinnej nie potrzebuję a dla jednej osoby lifetime jest za 30 dolców. Pomyślę jak więcej o tym poczytam. Używasz tego adguard dla windows? Warto
Później zainstalowałem na Windowsie, bo zaczynały być takie sytuacje, że Adblock którego używałem jako rozszerzenie do przeglądarki zaczął mi generować więcej monitów o tym, że jakaś strona prosi o wyłączenie adblocka - z adguardem nie mam tych problemów.
A 30 dolarów - no sporo, ja swoją rodzinną wyrwałem