Aktywne Wpisy

Klimbert +22
Hej Mirki i Mirabelki. Chwalę się nowym autem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Audi A3 1.5 150KM. Póki co jeździ się super.
Katalogowo - 190k, cenowo z ok 20% rabatem wyszło minimalnie ponad 150k.
#motoryzacja #audi
Audi A3 1.5 150KM. Póki co jeździ się super.
Katalogowo - 190k, cenowo z ok 20% rabatem wyszło minimalnie ponad 150k.
#motoryzacja #audi
źródło: audi
Pobierz
krystse +2
Jakiś mądry rowerzysta przypina sobie już drugi miesiąc rower do szafki obok na moim miejscu parkingowym w garażu podziemnym. Co mogę z tym zrobić? Szafka jest na miejscu sąsiada, który miał problem do mnie ze to mój rower, więc to nie jego. Wychodzi na to, że to zupełnie jakaś osoba trzecia. Administracja ma to w dupie. Nie da się go przenieść bo ma mocne zapięcie. Kończą mi sie pomysły, a niesamowicie mnie
źródło: IMG_7564
Pobierz

No i to robi. Sra na flagę. Tyle że zombie z widowni republiki tego nie zobaczą nawet gdyby TVNy to puszczały na okrągło.
ten zżerający wszystko z cytryną wieprz i oskarek pakują się w każdą inicjatywę dzielącą Polaków, pieprzone pachołki
gdzie jakieś pisowskie męty coś knują, tam od razu pokazują się oni
ha tfu
a kto głupi to nawet pomimo filmiku nie zrozumie
Jakieś 10-15 lat temu jak polityka stała na wyższym poziomie i prawaki byly przykrocone to moze by mnie to zdziwiło
@Jabby: na wyznawców takie rzeczy nie działają. Wiara i kościół katolicki też były wiele razy skompromitowane i nic.
Robię to pro publico bono. I jeżeli pokazywanie waszej hipokryzji i dwulicowości nazywasz atakowaniem, to niech ci będzie. Nic nie robię tylko was atakuję.
@Variv: to jest po prostu pisjalizm