✨️ Bezpieczeństwo w klubach: Co warto wiedzieć przed pierwszą wizytą?Ⓘ Mam głupie pytanie. Mam 24 lata i nigdy nie byłem w klubie. Jestem zaproszony przez paru znajomych do klubu, ale mam pytanie, bo nie chcę ich pytać p takie rzeczy. Czy w klubach łatwo wyłapać w gebę? Albo ile w tym prawdy, że gdy jest tłoczno można zostać ukłutym strzykawką z AIDS? Od czasu do czasu słyszałem o takich przypadkach i nie wiem co myśleć. Zawsze czytałem o jakiejś burdzie przy wejściu, pobiciu ect. Nie jestem jakimś słabeuszem, ale też nie jestem bykiem powyżej 190 cm, ani mistrzem pasa karate. Dlatego chciałbym się zapytać ludzi, którzy chodzili, lub chodzą, ile w tym prawdy? W sumie człowiek chciałby faktycznie się dobzre bawić w takim miejscu, ale bez jakiejś burdy.
@mirko_anonim: Najprostszym sposobem dostania w gębę w klubie to wbicie się kogoś z bara, chcący czy niechcący, przy tanczeniu najczesciej, to lubi prowadzić do kłotni. Bez tego to raczej nic ci sie nie stanie, jak cos to w 95% przypadkach mozesz po prostu odejsc. co do strzykawek to xD miejskie legendy
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Mam głupie pytanie. Mam 24 lata i nigdy nie byłem w klubie. Jestem zaproszony przez paru znajomych do klubu, ale mam pytanie, bo nie chcę ich pytać p takie rzeczy.
Czy w klubach łatwo wyłapać w gebę? Albo ile w tym prawdy, że gdy jest tłoczno można zostać ukłutym strzykawką z AIDS? Od czasu do czasu słyszałem o takich przypadkach i nie wiem co myśleć. Zawsze czytałem o jakiejś burdzie przy wejściu, pobiciu ect. Nie jestem jakimś słabeuszem, ale też nie jestem bykiem powyżej 190 cm, ani mistrzem pasa karate. Dlatego chciałbym się zapytać ludzi, którzy chodzili, lub chodzą, ile w tym prawdy? W sumie człowiek chciałby faktycznie się dobzre bawić w takim miejscu, ale bez jakiejś burdy.
#kiciochpyta #klub #kluby #pytanie #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: to akurat dobrze bo jak ktoś szuka awantury to nie rzadko zaczyna od najsłabszych lub dla odmiany