Wpis z mikrobloga

@Artrix aaa dobra, Tobie o powiadomienia w apce chodziło, nie zrozumieliśmy się.
Ale wszedłem tam z ciekawości i okazało się, że już dawno mam wyłączone i to wszystkie. Ciekawe dlaczego hmm ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 1
@o__0

@RitmoXL: i komu to przeszkadzało?

Amerykańskim funduszom inwestycyjnym i akcjonariuszom, którzy oczekują ciągłego wzrostu GMV +10% r/r i ekspansji na nowe rynki
  • Odpowiedz
@Kolega_Muminka: Polecam wrzucać wszystkie apki do Deep Sleep na Androidzie z automatu po prostu. Wtedy nie mogą wysyłać powiadomień ani odpalać żadnego kodu w tle. Mam tak wszystkie apki z wyjątkiem poczty i kelendarza. Nawet komunikatory tak wrzuciłem i lepiej mi się żyje a i bateria trzyma dużo dłużej.
  • Odpowiedz
@RitmoXL: zauważam powszechne sygnały narastającego kultu brzoski ktory to skrzetnie wykorzystuje i manipuluje społeczeństwem aka deregulacja,ktora miala służyć obywatelom, a jedyne ustawy uchwalone to te dotyczace funduszy inwestycyjnych xDD, realnie płaci z nas najmniejsze podatki (bo kapitalowe) konsumuje może więcej ale VAT to podatek regresywny więc kij z tym. Oczywiście teraz to wielki innowator,który mówi tylko o tym co przyniesie mu największe zyski, to co przyniesie mu zyski będzie innowacyjne
  • Odpowiedz