Aktywne Wpisy

DrN_25 +151
Mireczki pijcie że mną kompot. W końcu podjąłem rękawice budowy domu własnymi siłami. Działka jest, ogrodzenie tymczasowe właśnie zrobione, wymieniłem grunt pod płytę fundamentowa. Może nawet stworze tag do relacji i pełnego sprawozdania z budowy 😅
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
źródło: 1000028035
Pobierz
rukh +10
źródło: temp_file6042004186199315948
Pobierz

źródło: IMG_4972
Pobierzpotem wejdź w zgody marketingowe i odznacz wszystko.
Tak to powinno wyglądać domyślnie.
@saib75: no już bez przesady. Poczta Polska nie ma swojej aplikacji. Ale za to na urzędzie pocztowym zaproponują Ci do kupienia baterie xdddd (skąd wiem? a no jestem pracownikiem PP na urlopie na wypowiedzeniu)
@Ramone: mało i dużo, zależy jak na to patrzysz. Czy na Poczcie odbierzesz Orlen paczkę? Nie. Czy Poczta Polska zajmuje się przesyłaniem Orlen paczki? Tak (no chyba nie sądzisz, że te paczki jeżdżą razem z cysternami Petrochemii Płock xddddd)
edit: ok też GLS
edit 2: tak sobie wchodzę na FAQ Orlen paczki. Jacy to są kłamcy xddd "ORLEN Paczka posiada własną sieć logistyczną składającą się z nowoczesnych centrów logistycznych i zautomatyzowaną sortownię centralną. Przesyłki dostarczają wykwalifikowani kurierzy w oznaczonych samochodach ORLEN Paczką."
Co mówiłeś? xD
źródło: 1000042660
Pobierz@fornson23: Mnie proponowali doładowanie telefonu.
O tak, od kiedy mam blisko domu przestałem korzystać z InPostu i jestem bardzo zadowolony. (。◕‿‿◕。)