Wpis z mikrobloga

@haosik napisałem dzisiaj historię swojego kuzyna, który ma 160cm, bo miał problemy z hormonem wzrostu. Jak wchodził w dorosłość to wszyscy załamywali ręce, jak to będzie, przecież chłop wzrostu nikczemnego, jeszcze inne problemy dochodziły, często wspominane tutaj na tagu. A radzi sobie całkiem nieźle, tylko uderza do dziewczyn niższych od niego.
Gdybym nie zobaczył, też bym nie uwierzył. Nie twierdzę, że to jest reguła, ale zarzucanie mi kłamstwa i zmyślania historii,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja też takiego znam. 165-170cm wzrostu, a babki na niego lecą. Ma żonę, regularnie ją zdradzał.. Chciała się rozwieść, ale jednak mu wybaczyła i do niego wróciła. Prowadzi firmę zatrudniającą około 30 osób, jeździ nowym Maklarenem , żonie w ramach przeprosin kupił BMW X7. Także prawda, można być niskim i mieć powodzenie u kobiet xD
  • Odpowiedz
@haosik nigdy nie pytałem, ale obstawiam że tak jak wszyscy - na jakiejś apce. Jak sobie wykupisz jakiś pakiet, to możesz ustawiać filtry. Ja zawsze ustawiałem od 165 w górę, więc nie wiem jak duża to populacja.
  • Odpowiedz
@haosik w każdym razie - daję sobie rękę uciąć, że populacja takich dziewczyn jest większa niż chłopów uderzających do kobiet z dziećmi xDDDD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): To, że pisze z anonima nie znaczy że moja historia jest niewiarygodna. Co zmieni to, że napiszę z własnego konta? No zmieni tylko tyle, że kilku znajomych będzie widzieć, że chwaliłem się bzikaniem publicznie

Żeby nie było, nie mówię, że łatwe jest nawiązywanie intymnych/romantycznych relacji będąc manletem - bo twierdzę, że jest 20 razy ciężej będąc niskim. Ale nie jest tak, że to niemożliwe. Ryja też nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Dobra, bo poprzedni wpis dodałem klikając przypadkiem wyślij ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie chcę Wam niczego udowadniać, tylko może dać promyk nadziei tym którzy jeszcze nie wpełzli w bagno całkowitej rezygnacji. Da się. Tylko, że jest dużo ciężej.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz