@haosik napisałem dzisiaj historię swojego kuzyna, który ma 160cm, bo miał problemy z hormonem wzrostu. Jak wchodził w dorosłość to wszyscy załamywali ręce, jak to będzie, przecież chłop wzrostu nikczemnego, jeszcze inne problemy dochodziły, często wspominane tutaj na tagu. A radzi sobie całkiem nieźle, tylko uderza do dziewczyn niższych od niego. Gdybym nie zobaczył, też bym nie uwierzył. Nie twierdzę, że to jest reguła, ale zarzucanie mi kłamstwa i zmyślania historii,
@mirko_anonim: Ja też takiego znam. 165-170cm wzrostu, a babki na niego lecą. Ma żonę, regularnie ją zdradzał.. Chciała się rozwieść, ale jednak mu wybaczyła i do niego wróciła. Prowadzi firmę zatrudniającą około 30 osób, jeździ nowym Maklarenem , żonie w ramach przeprosin kupił BMW X7. Także prawda, można być niskim i mieć powodzenie u kobiet xD
@haosik nigdy nie pytałem, ale obstawiam że tak jak wszyscy - na jakiejś apce. Jak sobie wykupisz jakiś pakiet, to możesz ustawiać filtry. Ja zawsze ustawiałem od 165 w górę, więc nie wiem jak duża to populacja.
✨️ Autor wpisu (OP): To, że pisze z anonima nie znaczy że moja historia jest niewiarygodna. Co zmieni to, że napiszę z własnego konta? No zmieni tylko tyle, że kilku znajomych będzie widzieć, że chwaliłem się bzikaniem publicznie
Żeby nie było, nie mówię, że łatwe jest nawiązywanie intymnych/romantycznych relacji będąc manletem - bo twierdzę, że jest 20 razy ciężej będąc niskim. Ale nie jest tak, że to niemożliwe. Ryja też nie
✨️ Autor wpisu (OP): Dobra, bo poprzedni wpis dodałem klikając przypadkiem wyślij ( ͡°͜ʖ͡°)
Nie chcę Wam niczego udowadniać, tylko może dać promyk nadziei tym którzy jeszcze nie wpełzli w bagno całkowitej rezygnacji. Da się. Tylko, że jest dużo ciężej.
✨️ Autor wpisu (OP): Aha, jeszcze jedno. Nigdy nie korzystałem z apek randkowych bo obstawiłem, że wzrost będzie mnie całkowicie dyskwalifikował do tej metody poszukiwawczej
Gdybym nie zobaczył, też bym nie uwierzył. Nie twierdzę, że to jest reguła, ale zarzucanie mi kłamstwa i zmyślania historii,
Żeby nie było, nie mówię, że łatwe jest nawiązywanie intymnych/romantycznych relacji będąc manletem - bo twierdzę, że jest 20 razy ciężej będąc niskim. Ale nie jest tak, że to niemożliwe. Ryja też nie
Nie chcę Wam niczego udowadniać, tylko może dać promyk nadziei tym którzy jeszcze nie wpełzli w bagno całkowitej rezygnacji. Da się. Tylko, że jest dużo ciężej.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero