Wpis z mikrobloga

• 1255
@Prawiczek_prawie_30_lat: najgrosze jest to, że teraz każdy imbecyl ma dostęp do neta i broni takich podobnych sobie nie umuejących przewidywać skutków takiego ryzyka. Reszta głąbów bez wyobraźni mu przytakuje i tak się żyje na tym świecie...większość ludzi ma blisko do zwierząt.
  • Odpowiedz
@Naza_Dzikowski: Wspaniała ta argumentacja. "No panie sędzio, co prawda kopałem tego człowieka po głowie i zmarł, ale przecież równie dobrze mógł dostać zawału bez mojego udziału. Mniej więcej podobne rzeczy."
  • Odpowiedz
@Naza_Dzikowski: ja p------e, ile to już takich mistrzów kierownicy widziałem, to nie zliczę. Wiejski tuning odstawiony, czyli naklejki w stylu "racing", strzelanie z tłumika w silniczku 1.8, buczenie gruza, śmieszny spoilerek ze sklejki itp., chwilę później okazuje się, że taka miernota nie potrafi niczego więcej, prócz wciśnięcia gazu na prostej, a ze skrzyżowania wyjeżdża 5 minut obsrany ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Naza_Dzikowski: gwóźdź w mózgu. Co ten Papjeż w ogóle rozumie w tej argumentacji xD przecież właśnie przez kiepski stan infrastruktury mamy ograniczenia prędkości - można na to kląć, ale jak się ich nie przestrzega to się zawsze kończy jakimś gongiem

Dla wszystkich chyba jest oczywiste że jakbyśmy mieli auta na poduszkach magnetycznych pędzące bezkolizyjnymi tunelami to byśmy mogli jechać 10000km/h ale nie mamy i nie będziemy mieć xD
  • Odpowiedz