@adam-mleczny: ludzie, błagam, nie chodźcie na takie dziadostwo xD jest tyle miejsc gdzie łatwo o kontakt z innym człowiekiem a i nie rzadko na coś więcej i wcale nie trzeba za to płacić, szczególnie w tak tendencyjnej ustawce jak spiddejting xD
@fan_Kazika: głupie gadanie, szybkie randki są spoko, kiedys koleżanka mnie namówiła to poszedłem, dostałem chyba z dziewięć numerów telefonów, z jedną dziewczyną się potem spotykałem ponad dwa miesiące. Nie trzeba być nawet jakimś ładnym bo tam poziom facetów jest bliski dna, większość kolesi to programiści którzy jedyne o czym gadają to praca, pieniądze albo to że tańczą baciatę xD Wchodzisz bez napiny bo laski tam idą dla zabawy głównie i
@adam-mleczny to jest jakies gowno kiedys bylem na tym przypadkiem moze jedna para sie znalazla u kogos, ja zaznaczyłem moze 4osoby i zero par a kumpel zaznaczyl wszystkie laski i tez par nie bylo xd
@Pentylion: ale żeś chłopa pocieszył xD
Dokładnie równie dobrze mógłby napisać, że w wieku 70 lat dopiero znajdzie swoją miłość bo wtedy nadwyżka kobiet na mężczyznami jest ogromna xDDDD
Potwierdzam. Byłem tymi tyloma miejscami.
Gdybym byl kobieta tez bym tak uwazal, po co mam sie starac o kogos, skoro ktos sie moze starac o mnie. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡
@Pentylion:
źródło: image
Pobierz@fan_Kazika: Tylko nie mów, że chodzi o zajęcia z tańca albo inne lepienie garów.
@QHiN: By nie korzystać z Tindera? ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@Pentylion: a w 60+ to już w ogóle
To znaczy, że grupa ludzi, która akurat dzisiaj ma 40 lat jest tak ułożona, że to faceci przebierają.
Jak on dzisiaj ma 20lat i jest w czarnej dupie to za 20 lat będzie w podobnej czarnej dupie