✨️ Jak nadpłacić kredyt hipoteczny?Ⓘ #kredyt #finanse #kredythipoteczny #budowadomu Chce wziąć kredyt na 800k na zakup nieruchomości. Zdolność mam. Z tym, że będę chciał go nadpłacić - sprzedaje działkę za ok 400k. Jeśli chciałbym właśnie jednorazowo nadpłacić go tymi 400k, to jak to wygląda? Jest w ogóle taka możliwość? Z bankiem jestem umówiony na rozmowe, ale wolę spytać też ludzi, może ktoś coś mi doradzi.
Jeśli chciałbym właśnie jednorazowo nadpłacić go tymi 400k, to jak to wygląda
@mirko_anonim: Wygląda to identycznie jak nadpłata każdą inną kwotą. Składasz dyspozycję i środki pobierane są z konta. W większości banków taką dyspozycję można złożyć online.
W przypadku zmiennego oprocentowania banki przez pierwsze 3 lata mogą pobierać rekompensatę za nadpłaty i wcześniejszą całkowitą spłatę. Tylko część banków pobiera taką
#kredyt #finanse #kredythipoteczny #budowadomu
Chce wziąć kredyt na 800k na zakup nieruchomości. Zdolność mam.
Z tym, że będę chciał go nadpłacić - sprzedaje działkę za ok 400k.
Jeśli chciałbym właśnie jednorazowo nadpłacić go tymi 400k, to jak to wygląda? Jest w ogóle taka możliwość? Z bankiem jestem umówiony na rozmowe, ale wolę spytać też ludzi, może ktoś coś mi doradzi.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Wygląda to identycznie jak nadpłata każdą inną kwotą. Składasz dyspozycję i środki pobierane są z konta. W większości banków taką dyspozycję można złożyć online.
W przypadku zmiennego oprocentowania banki przez pierwsze 3 lata mogą pobierać rekompensatę za nadpłaty i wcześniejszą całkowitą spłatę. Tylko część banków pobiera taką