Wpis z mikrobloga

@pretensja_w_oczach: @Niedobry tak tak, nie chce wam się czytać, ale odpowiadać już się wam chce xDDDD
Co to za durna nowomowa że jest coś tam do przeczytania a mały gówniarz se odpowie "Nieeee, to za trudne na mój mózg, nie ciekawi mnie, zarażę się brainrotem od tego" jakby tak powiedział w szkole podczas czytania Krzyżaków czy Pana Tadeusza, to by gówniarz w normalnym kraju wyłapał lepe na ryj

Lewactwo
  • Odpowiedz
@NatUtms: Podpowiem Ci cos.... Ja nawet Dostojewskiego uwazam za durnia i nie chcialo mi sie czytac jego wypocin po kilku stronach. Ale co ja tam wiem. Przeczytalem tylko w c--j innych ksiazek ale random z neta bedzie mi tu p-------l cos. XDDD Bo mi sie po okulary nie chce leciec dla obrazka... Wydupcaj "ratowac spoleczenstwo". XD
  • Odpowiedz
  • 4
przecież to nie trzeba całości czytać żeby zrozumieć tylko pierwszy screen a na każdym kolejnym macie nawet POGRUBIONY adres.

@JaTuNowy: no tak ale czy ty czasem nie wymagasz od tik tokowców aby jednoczesnie skupili się na czymś dłużej niż 5 sekund i do tego równocześnie myśleli? Żartowniś XD
  • Odpowiedz