Aktywne Wpisy
Jak zachęcić syna do chodzenia na religię i pójścia do komunii innym argumentem niż "prezenty"? Tylko sensowne, nie hejtujące odpowiedzi.

Itslilianka +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Szach mat Elon Musk XD
źródło: 1000010776
Pobierz@Tony47: no i dokładnie o to mi chodzi. Wielkie odkrycie a zagraniczny internet o tym mówił pół roku temu xd
@totem_lesnych_ludzi A tobie dzięki za podanie tych dwóch adresów wyżej, wyglądają na bardzo użyteczne
@PolCzlowiekPolLitraProszeJaCiebie: Sorry, ale tl;dr jest trochę starsze niż tiktok. Zapytaj o to chatu gpt to może ci opowie. Kto wie może nawet uda mu się wyrzygać prawidziwe informacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co to za durna nowomowa że jest coś tam do przeczytania a mały gówniarz se odpowie "Nieeee, to za trudne na mój mózg, nie ciekawi mnie, zarażę się brainrotem od tego" jakby tak powiedział w szkole podczas czytania Krzyżaków czy Pana Tadeusza, to by gówniarz w normalnym kraju wyłapał lepe na ryj
Lewactwo
@JaTuNowy: no tak ale czy ty czasem nie wymagasz od tik tokowców aby jednoczesnie skupili się na czymś dłużej niż 5 sekund i do tego równocześnie myśleli? Żartowniś XD
Komentarz usunięty przez moderatora