Wpis z mikrobloga

@jeffrey-jey: Nowokolega? Jak ja tutaj testo lata temu postowałem, sam wiele jego szczegółów odkryłem co nikt nigdy nie odkrył, a także nawiązywałem wielokrotnie do jego postów. Np. zdemaskowałem to, że Testoviron nigdy nei był w posiadaniu BMW Z4, a to było BMW X3 3.0 w benzynie w kolorze czarnym (po VINie znalazłem).
  • Odpowiedz
  • 2
@Zly_On: jeśli czytałeś kiedykolwiek jego posty to przeczytajac od a do z co jest na tym koncie co zapostowalem nie będziesz mieć wątpliwości. Ale najpierw trzeba przeczytać.
  • Odpowiedz
  • 1
@michal-muzyk87: jeśli czytałeś jego bloga, wpisy to od razu widać że jest nie do podrobienia. Wątpię żeby ktoś od 2023 siedział i robił podszyw pod niego. Zresztą w amerykańskiej bazie danych Kaczorowski miał początkowo ponad 70 lat co zmyliło wszystkich bo został wzięty za konkubenta Bożeny. Obecnie wiek został skorygowany na 45 lat co pokrywa się z wiekiem Łukasza
jeffrey-jey - @michal-muzyk87: jeśli czytałeś jego bloga, wpisy to od razu widać że j...

źródło: 1000001176

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@tytusto23: co do netii to zauważ że korzysta z Yahoo co u nas jest mało popularne. Myślę że to mogło być z przyjazdu do Polski. Gdzie mieszka aktualnie nie mam pojęcia. Jednak jego styl wypowiedzi, tematy które podejmuje jest nie do podrobienia; polityczka w prowokacyjny sposób, ironizowanie języka ruskiego, Marta Kaczyńska, młode logopedki, słowotwórstwo, od czasu do czasu wpisy po angielsku, antyklerykalizm, wiedza o wałach w polityce, atakowanie akurat tych
  • Odpowiedz
@jeffrey-jey: Temat z adresem trochę lipa, bo był tu wykopek który odwiedził dzielnice. Sąsiedzi powiedzieli że w tym domu mieszkają Polacy, natomiast w samym domu drzwi nikt nie otworzył, a były już poszlaki ze oni się stamtąd wyprowadzili.
  • Odpowiedz
  • 0
@Zly_On: tylko po co nam jego adres? Myślę że każdy cicho liczy na jego powrót w jakiejkolwiek formie. Myślę że ma poważne zaburzenia psychiczne, nic się nie zmieniło od samego początku jego działalność w internecie. Taki jego styl, jak to sam mówił nie do podrobienia. Ale z drugiej strony ja zadaje sobie pytanie. Czy to są zaburzenia psychiczne? Może po prostu wyższa wrażliwość na otoczenie a mechanizmem obronnym jest ironizowanie
  • Odpowiedz
@jeffrey-jey: Z tym yahoo i Netia mozna tak zalozyc. Co do zmiany nazwiska to wiadomo po kim a imie troche nie wiem dlaczego zmienial. Mozna zalozyc ze to on to pisze, do czasu az ktos z wykopa nie wpadnie na jakis durny pomysl to konto zostanie aktywne. A jego stan psychiczny no chyba wiadomo po tych wpisach. Ciekawi mnie co teraz robi w USA.
  • Odpowiedz